• 41
    bir hakemin hatalı kararlarla mac yonetmesi sonrasinda stad cikisi cevik kuvvet polislerine yonelik yapilan hain terör saldirisi.

    neden hakemin hatali mac yonetmesine vurguda bulundum aciklayayim. bir hakem hatali mac yonetirse, bu durum da gozlemci raporuna girerse hakem bir muddet dinlendirilir, gerektigi durumlarda savunmasi istenir. yani bir nevi gorevden el cektirme yapilir.

    simdi soruyorum, o cok elestirilen ataturk ve ismet inonu donemi tek adam rejimine (yasama,yurutme,yarginin tek elde toplanmasi) o kadar atip tutarken; hem ohal'de hem de istikrar vurgusu yapildigi bir donemde, ulkeye istikrarsizlik adina bir sekte vuran bu patlama sonrasi hala birileri neden koltugunda oturur anlayabilmis degilim. hala daha gereken yapilacak, aman da dis gucler aman da teroristler aman da bilmem ne bela varmis da ulkenin basinda falan da filan da diyerekten zirvalamalar.

    sen ki, gorevini hakkaniyetiyle yerine getirmeyen kamu gorevlisi statusundeki bir adami dinlendirmek, gorevden el cektirmek, memuriyetten atmak vs vs. gibi guclere sahipsin; ancak halkinin guvenligini, hatta kendi kamu gorevlin olan cevik kuvvet polislerini bile korumaktan acizsin hala neden bik bik otersin? ne diyeyim ulkeyi bu duruma getiren, hem ic hem de dis mihrak mensubu ne kadar adam varsa; -buna ben de dahil- en masum fiil olan verdigi 1 tanecik oyla bile birseyleri degistiren/degistirmek isteyen ne kadar vatandas varsa allah akil fikir versin de en kisa surede bu durumdan kurtulalim, ulke de refaha kavussun insanlar da. yoksa biz akillanmadikca bu ulkede menfaatleri olan hem icerdeki hem de disardaki andavallar ayni teraneye devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın