resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2489
    yedirtmeyeceğiz ulan. hayır riekerink'i değil, galatasaray'ı yedirtmeyeceğiz. bu sefer olmayacak.

    ulan galatasaray'ın en başarılı dönemlerine bakın. teknik direktör konusunda süreklilik gösterilen dönemler. mantalite sürekliliği. şampiyon kulüpler yarı finali, derwall'in başladığı, yerine denizli'yi bıraktığı dönem. istikrar. sonrasında feldkamp geliyor, bir şampiyonluk var, rahatsızlık sebebiyle ayrılıyor, yerine yardımcısı hollman kalıyor, manchester zaferi ve şampiyonlar ligine katılım. sonra malum 4 senelik fatih terim ve uefa dönemi. akabinde lucescu, ilk sene şampiyonluk gidiyor ama akabinde şampiyonlar liginde çeyrek final. sonra fatih terim geliyor, yine 2 sene üstüste şampiyonluk.

    ama sonrasında ne oluyor. galatasaray "sezon bitmeden hoca değiştirme" rahatsızlığına yakalanıyor, istikrarlı şekilde, başladığı sezonu bitiren hoca yok. allah allah niyeyse, saçmaladığımız dönemler de bu dönemler.

    medyadaki çakallar bu madeni bulmuşlar, sene başı ses çıkarmıyorlar hocaya, tam 10. haftalar civarı başlıyorlar yaygaraya. buradaki bir sürü öküz de her seferinde yiyor bu yemi, "yollayalım hocayı yeaaa" demeye başlıyor.

    yedirmiycez lan. bu adam bu sezonun sonuna kadar bu takımın başında kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın