resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2483
    diliyorum ki son 3 maçına girecek olan galatasaray futbol takımı hocası. oynayamıyoruz işte kendisi ile. yok yani, olmuyor. yazın takımla birlikteydi. 13 lig maçı yaptı ancak rahat maç kazanamadık ya. oyun oynayamıyoruz. bende istedim kalmasını uzun yıllar. romantiklikti belki ama inanıyordum yani. ama bu tür konularda inatçı olmaya gerek yok. görünüyor herşey. ezik büzük bir şeyler oynuyoruz sahada. formanın ne olduğunu bilmiyor bu adam veya işte kapasitesi yetmiyor. oyuncular zaten sallamıyor kendisini.

    ben iyi niyetine sonuna kadar inanıyorum jor hocanın. ama işte iyi niyeti bize oyun anlamında bir şey katmıyor. keşke katsa. bu güzel adamla başarılar yakalasak. mancini den sonra iyi bir şekilde ayrılabileceğimiz bir hocamız var şuan. devre arasına girilirken yollar ayrılsın, teşekkürler edilsin bizde riekerink beye saygımızı sunalım. ama yok devamsa sonu başarısızlık ve kovulma yani. 34-13= 21 maç var daha. hayal etmek istemiyorum, korkuyorum yani.

    galatasaray takımının böyle oynamaya hakkı yok. 3 yiyelim ama oyun görelim. saldıralım, olmadı diyelim. kaleye şut atmıyoruz mesela. topun yuvarlanmasını izliyoruz 2. bölgeye kadar sürekli. budur galatasaray. fener o kadar eleştirildi, 3 maçta 15 gol attı mesela. biz maksimum 3 gol atabildik bu sene bi maçta. orda da 3. goller hep uzatmalarda geldi, rakip risk alırken yani.

    hani defansif dendi mancini'ye. mancini dışarda başarısızdı ama arena'da onunla nasıl sıkıştırıyorduk rakibi. onla da 2-1 bitirdik genelde maçları ama onun 2-1 leri öyleydi ki biliyorduk maçı alacağımızı. jor beyle sürekli stres halindeyiz. zaten pozisyon namına bir şey yok ortada. ligtv özetlerimiz saçma sapan, değerli az şey var.

    hocam önünde 3 maç var. içerdekileri alamazsan zaten tuş oluruz. bu sebeple aldık gözüyle bakıyorum, zayıf ötesi 2 takım. geriye osmanlı deplasmanı kalıyor. bize ordan 3 puan çıkart bide, soğuk havada içimiz ısınsın. tepe noktamızda ayrılalım seninle. haydi hocam. 3 maç 9 puan. şans yanında olsun, olmak da zorunda zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın