resim
Kevin De Bruyne
Takım:Man City
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.81
Uyruk:Belçika
  • 59
    3 aralık 2016 manchester city chelsea maçının 57.dakikasında altıpastan boş kale yerine direğe nişanladığı gol sebebiyle chelsea averajla şampiyon olursa, kevin de bruyne'in kaçırdığı gol, 27 nisan 2014 liverpool chelsea maçında steven gerrard'ın düşmesi ile aynı kefeye koyulacaktır ki bence gerrard'ın kayması yerin aziz yıldırım'lığı iken, kevin de bruyne'un bu her zaman yaptığıdır.

    http://gss.gs/Z2h

    https://twitter.com/...s/805054148186173440

    bu kadar üst düzey bir oyuncunun maalesef ki bir standardı yok sözlük, tabi ki büyük futbolcu potansiyeli halen mevcut ama futbolcuları enerji sınıfı örneği olarak verirsek messi'ler, ronaldo'lar, hazard'lar a+++ sınıfındayken kendisi bir iki maç a++'dan a+++'a geçme potansiyelini sunarken sonraki maç bir bakıyorsunuz a++ bile oynayamıyor. oynamıyor demiyorum bak sözlük oynayamıyor, yeri geliyor ronaldo oynamıyor, messi oynamıyor ama bu arkadaş sanki maç özelinde space jam'de yetenekleri çalınmış basketbolcular gibi oluyor. maç özelinde ya mükemmel ya da sıradan bir futbolcu gibi. hiç bir aksiyon yokken, durduk yere pozisyon üretip olumlu sonuçlara gebe anlar yaratıyor ya da mükemmel bir pozisyonu kolayca hiç edebiliyor. bu sadece bu maç özelinde de değil kariyerinin daha öncesini geçelim, wolfsburg'da iken de böyleydi bu arkadaş, adamın ortası yok maalesef.

    bu arada futbol dünyasında önümüzdeki senelerde kendisinin varisi olarak bayer leverkusen oyuncusu julian brandt'ı da büyük takımlarda görebiliriz. nasıl anlatayım bunu bilemiyorum ama ya sözlük insan ölür veya yaşlanır yakarır ve der ki "yerime birini gönderin şu futbol dünyasına insanlar biraz eğlensin", maradona'dan 20-25 sene sonra messi çıkar piyasaya, hepimiz "vaaay be yeni maradona" deriz, heyecanlanırız. ya 5 sene arayla top sürüşünden, yaptığı asistlere, son top kullanımına, oyun içinde saçmalamasına tıpkısının aynısını farklı uluslara ne diye gönderiyorsun ya odin ?!! valkürler de mi uyarmadı be mübarek ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın