• 16
    galatasaray kalecisi fernando muslera'yı televizyonda ilk kez izlediğim maçtı. fakat fernando muslera, türkiye'ye gelene kadar bu maçta oynadığından haberim dahi yoktu. zaten çok garip bir karşılaşma olmuştu. ilk on dakikada üç gol, iki kırmızı kart, lazio beklerinin ikisinin de çok güzel goller atmaları, hatta yine eski galatasaraylı goran pandev'in da maçın açılış golünü atması hala daha aklımda kalanlar. pandev'in ardından mauro zarate de harika bir gol atmıştı. fakat o kadar şeyi aklımda tutmama rağmen muslera'nın o maçta kalede olduğunu bir türlü anımsayamıyorum. ya hafızalarda yer edecek önemli bir hamle yapmamış olması, ya da öyle bir şey olduysa da benim kaçırmamdan dolayı bir şekilde bu adamı not etmemişim hafızamın bir köşesine.

    eğer bilseydim bu çocuğun galatasaray tarihine geçecek kadar önemli bir futbolcu olacağını, diğer her şey bir tarafa, sırf muslera'yı gördüğüm her anı hafızama ilmek ilmek kazırdım. vay be, meğer gelecekte türkiye'yi sallayacak olan o adamı 90 dakika izlemişim de haberim yokmuş. gerçi bunu da kim bilebilirdi ki?

    ayrıca bu maç, bir gün sonra oynanacak ve akıllara 4 kırmızı kart ile hatırlanacak 12 nisan 2009 galatasaray fenerbahçe maçının bir gün öncesi oynanmış. haliyle lazio'yu da muslera'yı da pek sallayan olmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın