• 7
    bu adamın bu tarz hareketlerine gülüyoruz eğleniyoruz ama, ben de galatasaray'ın başında bu adam gibi takımı sahiplenen, isyan eden bir adam görmek istiyorum. dursun özbek gibi birini değil. yüce divan ne derse onu yapan emir kullarını değil. ligin başından beri hakemler bizi doğruyor, levent nazifoğlu denen kendi taraftarını, istedikleri olmazsa başarısızlık ile tehdit edebilen bir yönetici çıkıp yetersiz bir açıklama yapıyor.

    aziz yıldırım'ın bu tarz hareketleri değil dalga geçilmesi gereken. benim başkanım da böyle şeyler desin, masaya yumruğunu vursun isterim.

    ekleme: bu entry'den "aziz yıldırım gibi başkan isterim." anlamı çıkartılamaz. aziz yıldırım'ın bir özellikleri olan takımı sahiplenme ve haksızlığa uğradığını düşündüğü anda reaksiyon verme olsun isterim galatasaray başkanında. "kocam beni dövsün ama sahiplensin." gibi fantastik bir çıkarım yapıp hayret etmeye gerek yok.

    haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüz zamanlarda ünal aysal döneminden beri kim taraftarın sesi olabildi ? yönetim zaten arazilerimizin değerlendirilebilmesi için getirilmiş kuklalardan oluşuyor. "taraftarın gazını alsın" diye de levent nazifoğlu diye bir adam koydular.

    takımı sahiplenmesini istediğim hayalimdeki başkan bunu aziz yıldırım gibi yapmasın zaten, ama sahiplensin, gerektiğinde bir reaksiyon versin. aynı ünal aysal gibi, onların seviyelerine inmeden gereken cevabı her zaman versin istiyorum.

    bizim dortmund başkanı gibi bir başkana kavuşmamız ise tamamen bir ütopya. bunu istemeyecek kimsenin olduğunu sanmıyorum ama daha oralara gelebilmek için galatasaray için en önemli kararların alındığı liseli dinozorların pilav günlerinin bertaraf edilmesi lazım, koskoca camia üzerindeki etkisinin bitirilmesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın