resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2471
    benim anlamadığım bir durum var kendisi hakkında. allah biliyor ya, galatasaray'da gitmesine en sevindiğim isimlerden biri hamza hamzaoğlu. sırf oynattığı dandik futbol ve yaptığı saçma sapan açıklamalar ile hamza'yı diri diri yakacak kıvamda yazarlar var sözlüğümüzde. anlıyorum gerçekten çalkantılı ve takımın içine edildiği bir dönemdi hamza'nın özellikle geçen sezonun başındaki dönemi. fazla puan kaybı yoktu belki ama oynattığı futbol leş ötesiydi eyvallah. bu sebepleri düşündükçe, duyulan bu denli nefreti abartı da olsa anlarım.

    fakat neden söz konusu jor hazretleri olunca eleştiriler bile pamuk kıvamında? şu üstteki entrylere bir göz atın ne demek istediğimi anlayacaksınız. kibar eleştiriler, yok yönetim zorla istemediği oyuncuları oynattırıyor tarzı üstü kapalı savunmalar, belki de galatasaray tarihinin en aciz futbolunu oynatmasına rağmen buna hiç değinmeyip takıma savunma yaptırmaya çalışıyor gibi komik argümanlar vs. ya arkadaş siz cidden galatasaraylı mısınız? dünkü rezaleti izlemediniz de gidip shaktar-stal dniprodzerzhynsk maçını falan mı izlediniz o esnada? ligin açık ara en tezek 3 takımından birini 10 kişi yakalamışsın, dakika 87 ve ileriye hamle yapıp farkı açmaya korkuyorsun. ve hala gelip burada bu adamı 50 gol yiyen takıma savunma yaptırmaya çalışıyor diye argümanlarla savunuyorsun.

    ne savunması allah, peygamber aşkına ya? sabri gibi gidip gelmeyen, arkaya adam kaçıran, rakibi kovalamayan bir adamı oynatmak mı savunma yaptırmaya çalışmak? yoksa takımın en sert stoperini haftalarca yedek kulübesinde hapsetmek mi savunma yapmaya çalışmak. siz bu adamı nasıl savunacağınızı şaşırmışsınız yemin ederim. hayır ne gördünüz bunda? tipi üst düzey avrupalı teknik adamlara benzeyince içinden arsene wenger falan mı çıkacak sanıyorsunuz?

    yemin ediyorum bu ülke kadar, insanı görünüşüyle değerlendiren başka bir ülke yok. yerli hayranlığından ne kadar iğreniyorsam, yabancı hayranlığından da o kadar tiksiniyorum. birbirinizden farkınız yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın