resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2462
    nick say desem sözlüğün neredeyse tamamının bir fazla, iki eksik sayabileceği kadrolu yerli sevici yazarları geçiyorum. o arkadaşlar konu ne olursa olsun zaten yerli olanın, fatih terim ile ters düşmemiş olanın haklılığını; yabancıların, özellikle kafalarında terim'le terse oturttukları yabancıların haksızlığını savunacak.

    geri kalan ve riekerink'in gitmesini isteyen arkadaşlar için ise diyeceğim var.

    şimdi, takımın muhteşem oynamadığının elbette ben de farkındayım. yani kasımpaşa maçında muhteşem oynayarak kazandığımızı iddia etmek zaten geri zekalılık olur. ancak bu yüzden bu adam gönderilmemeli. gönderilecekse de sene sonunda gönderilmeli. bunun bir nedeni galatasaray'ın iyiden iyiye sene ortasında hoca yollama hastalığına alışmaya başlaması. iki maç kaybeden hoca, üç maç kötü oynatan hoca hakkında "gitsin" kampanyası başlatmak sağlıklı değil. bunu yapınca hem futbolcu grubunun eline üç maç oynamazlarsa hocayı gönderebilecekleri gibi ağır bir koz vermiş oluyorsunuz hem de hocalarda ve futbolcularda herhangi bir güven bırakmamış oluyorsunuz. yani, adama 34 maçlık bir kontrat verdiysen ekstrem bir durum olmadıkça 34 maçı tamamlamasını ve takımı nereye taşıdığını görmeyi bekleyebilirsin, beklemelisin.

    sene ortasında hoca gönderme işinden bir tek hamza hamzaoğlu'nu ve cesare prandelli'yi muaf tutarım. prandelli'yi avrupa'nın bizim hedefimiz olmadığını söyleyen galatasaray kültürüyle uzaktan yakından alakası olmayan deli saçması açıklaması ve trabzon maçında sneijder'i keserek yerli çetenin kontrolüne girmiş olması nedeniyle; hamza'yı ise futbolcularından yabancı olanları yem edip yerli olanları sürekli göklere çıkarması ve neredeyse her allahın günü devam eden absürt açıklamaları nedeniyle.

    terim zaten açıkça kendini kovdurdu. onun durumu sportif değil idari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın