resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2461
    kendisinin kukla olduğundan artık adım gibi eminim. hıncal haklıymış. takımı mehmet ve dursun kardeşler yönetiyor. kupa maçında bir tane bile gence şans vermeyen altyapı antrenörü yok, olamaz. bunun başka açıklaması yok. sabri, yasin, selçuk ve hamit'in her birine ayrı ayrı tahammül gösterebilmesi yönetimin uyguladığı denge politikasıdır.

    futbolcular da her şeyin farkında. zira yedek kulübesinde bu atarı gideri üst üste yapamazlar.

    edit: (bkz: 4 aralık 2016 kasımpaşaspor galatasaray maçı)

    ayrıca bir arkadaş yedekleri oynatmasının elzem olduğunu söylemiş. peki sorarım riekerink kuklasının oyuncu değiştirmeye yanaşmamasının bir nedeni de çöpten kulübe değil midir? kim girse rezil performans gösteriyor nihayetinde.

    futbolcular bence sorunu olunca riekerink'i atlayıp direkt dursun ve mehmet kardeşlerle konuşuyor. bunu itibarsızlaştıran bizzat yönetimin kendisidir. emin olun kaliteli teknik direktör almamalarının bir sebebi de dursun ve mehmet kardeşlerin menejerlik oyununu gerçekliştirip ego şişirme hevesinden kaynaklanmıştır.

    son not: kendisi td filan değildir. sinan gümüş'ün bile hesaba almadığı adama fazla anlam yüklüyoruz. biz de hesaba almamalıyız. onun başlığı yerine galatasaray yönetimi başlığına yazmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın