resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2354
    hakkında bir maçla karar verilecek olması çok saçma. bir defa galatasaray'da ve hatta türk futbolunda çok çirkin bir futbolcu lobisi var. fatih terim'in bile düştüğü hal ortada. basın önünde arda turan madara etti kendisini. aynı arda turan luis enrique karşısında süt dökmüş kedi. 3 aralık 2016 barcelona real madrid maçı sonrası çıkıp konuşsa ya? velhasıl bir teknik adamın, üstelik de yönetimden oyunculara karşı destek göremiyorken bu düzeni 3-5 günde yıkması mümkün değil. elindeki kadro ne ki? sabri, selçuk, sinan, semih, hakan balta, hamit... hangi birine ayar vereceksin?

    ben arkasındayım. ligi 4. de bitirse artık futbolculara hocaların kendilerinden güçlü olduğunu gösterebilmeliyiz. bu güne kadar yakın tarihimizde rijkaard, gerets, lucescu, manchini, prandelli gibi adamların kıçına teneke bağlayıp gönderdik. hepsi mi kötü bu adamların? hayır bu ülkede löw de kovuldu, hiddink de? toschack, aragones... sistem bu. bu sistemi yıkmadığınız sürece ali dürüst, albayrak gibi çeteyi pohpohlayan; hamza hamzaoğlu, fatih terim gibi çeteye kendini kabul ettirecek teknik direktör bulamadığınız sürece başarı gelmez. o başarı da yerel olur, objektif olmaz.

    hayır bir de adamdan ne bekliyoruz? türkiye'de hakemlerin bu kadar art niyetli davrandığı başka bir takım var mı acaba? oyunu oynamana, vücudunu kullanarak ikili mücadeleye girmene izin vermiyorlar. kendini yere her atan rakip futbolcu faul alıyor... kusura bakmayın ama şu an daha iyisi yok. ulaşamayız. ulaşsak da verim alamayız. ve ben azıcık karakteri varsa galatasaray denen bin yıllık olduğu iddia edilen camianın fatih terim'i tekrar görmek istemiyorum aktif görevde.

    ben riekerink bey'e bu sene dahil 3 sene şans veriyorum. ha türkiye gerçeğidir, olmayacağını da biliyorum. ama benim doğrularım devam etmesinden yana. hayır 4 aralık 2016'da kasımpaşa'yı yensen ne olur? neyi değiştirirsin. 3 kupayı alıp, 4. yıldızı taktın ne değişti?
App Store'dan indirin Google Play'den alın