resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2335
    30 kasım 2016 galatasaray elazığspor maçı'na başlarken sahaya çıkardığı kadroda bir sorun göremiyorum. galatasaray'ın an itibarıyla gençleri kupa maçında oynatmaktan büyük sorunları var. sağ bekimiz belli değil, sol bekimiz belli değil, stoperlerimiz belli değil, orta sahada performansı düşündüren oyuncular var (hamit ve josue gibi); dolayısıyla bu oyuncuları takıma adapte etmek adına oynatması son derece normaldi.

    maçta gördük ki öncelikle defans kurgusu olarak bir dörtlüyü seçip onda ısrar etmek gerekiyor. bu 4'lü de erciyes karşısında sahada olan oyunculardan oluşmamalı. şu performansı ile carole de dahil... defans hattında cavanda'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. atletizm takımımıza gönderelim. futbol takımında katkı sağlaması imkan dışı...

    josue galatasaray oyuncusu değil. malesef...

    hamit öyle yada böyle zor durumda iş yapar.

    yasin aynı yasin. çok istekli, çok dinamik, çok da yetenekli ama futbol mantalitesi sıfır. dolayısıyla mevcut kadromuzda ilk 11 oyuncusu olsa da saç baş yolduruyor. galatasaray'ın maçı koparmasını engelliyor.

    sinan da aynı sinan. top ayağına gelirse doğru işleri yapıyor. ama topsuz oyunda yok. aslında bununla yasin'i toplarsan ortaya baya iyi bir futbolcu çıkar. ayrı ayrı yarım futbolcu ediyorlar. insan bu yaşında nasıl böyle isteksiz olur anlaşılır gibi değil.

    galatasaray bekleri sıfıra indirecek organizasyonlar konusunda çalışmalı. hem de çok çalışmalı. bunu beceremediğimiz için 90 dakika top bizde olsa da üretken değiliz. koşu yapan beke pas atmayan oyuncuyu cezalandırmalıyız. koşu yapmayan beki de cezalandırmalıyız. güzellikle çözülecek gibi değil problem.

    bana göre elazığspor beraberliği değil galibiyeti haketti. linnes'in oyuna girmemesini lig maçında ilk 11 oynayacak diye yorumluyorum. tolga ciğerci'yi özledim :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın