resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2328
    galatasaray'ın puan kayıplarından çok, bu puan kayıpları yüzünden kendisinin gönderilecek olmasına üzülüyorum. herkes zaten tetikte bekliyor, en ufak bir tökezlemede gönderecekler çok belli. riekerink'i tanımam etmem, peki şu an başarısız olmasına rağmen neden kalması gerektiğini söylüyorum acaba ? istikrar. kim olursa olsun başımızda uzun yıllar kalmasını istiyorum.

    hangi meslek olursa olsun, bir düzene ihtiyaç vardır. her gelen kendi düzenini kurmaya çalışınca bu iş olmuyor. başarısız olabilir. tolga eren ve nigel dışında kim var söylesenize yeni biri bu takımda ? bu adam sadece bunları aldı ve hangisinden memnun değilsiniz ? 7,5 milyon gibi komik rakama satılmaya çalışılan bruma'da kim ısrar etti ? şimdi bruma'yı 25'e satsalar kızarsınız.

    cavanda ve serdar aziz yönetim transferidir, teknik ekibin istediği isimler değil. bu adam kalacakki bu takımı daha çok tolgalarla erenlerle brumalarla dolduracak. selçuk hamit sabri gibi isimler zaten muhtemelen son senelerini oynuyorlar. azcık rahat bırakın şu adamı ya. lütfen. hemen istifa....
App Store'dan indirin Google Play'den alın