• 45
    "türkiye ligi çok gerçekçi olmuş gerçekten. eğer 3 büyüklerden yönetmediğiniz diğer ikisi götü başı dağıtıyor ilerleyen sezonlarda. adana , başakşehir , trabzon , konya gibi takımlar çılgın atıyor ligde.

    transfer bütçesi yok , maaş bütçesi yok ama 35 yaşında ki sikim sonik adamlar 1 milyon euro istiyor yıllık.
    kiralık adam alayım diyorsun yarım sezon iyi oynuyor kalan yarım sezon başının etini yiyor iptal et benim sözleşmemi gideyim diye. ulan sikik öyle şeymi olur ? nerede gördünüzde yaptınız bu 'hocam bırak beni gideyim' diye ağlayan kiralık oyuncu modelini aq.

    sezonda 10 kere sözleşme yenilemek isteyen oyuncumu olur. adama diyorum ki güzelim takımın durumu yok tamam mı siktir ol git topunu oyna ,tamam hocam haklısınız ben siktir olup gideyim diyor gidiyor geliyor 1 ay sonra benim sözleşme ne oldu diye. ananın am* oldu or*spu çocuğu. yeter ulan yeter , yok diyorsun gidiyor geliyor yine yok diyorsun tehdit ediyor takımı ayağa kaldırıyor medya ile konuşuyor böyle kancık oyuncu modelleri nerde var olm. 1 olur 2 olur da hepsimi böyle olur lan bunların.

    ulan şampiyonlar ligini kazanıyorum , adamlarıma teklif yağıyor aq yedek kaleciye bile 10 kulüp talip oluyor. reddediyorsun geliyor kapına ' hicim nipili'yi trinsfirimi nidin iniy virmidiniz ' diyorum kulüpte kalman için ne yapabilirim. adam diyor daha büyük kulüpte oynamak istiyorum. haydaaa , şampiyonlar ligini kaldırdık lan 2 ay önce amın oğlu bizden büyüğümü var ?

    tr liginde ne zaman şampiyon olsan tüm kulüp aletlerini sıvazlaya sıvazlaya geliyor kapıma , hoca nerde bizim sözleşme ? tamam hakettin vereyim diyorsun bakıyorsun adam 5 milyon euro istiyor aq yıllık. lan bizim sponsorlar 4 milyon veriyor zaten senede ben nereden bulayımda vereyim sana o paraları sikik ?

    sakatlıklar zaten başlı başına bir olay , aq antrenmanmı yaptırıyoruz fight club mu çeviriyoruz ben anlamadım. adamlar birbirlerini öldürecek neredeyse . sakatlıktan geliyor maç formu cartıydı curtuydu derken 3-4 hafta verim alamıyorsun zaten tam toparlıyor hop bir daha sakatlanıyor lavuk.

    onun haricinde güzel oyun tavsiye ederim. oyuncu satarken fazla zorlanmıyorsunuz , adam geliyor semih'e ( evet semih kaya ) 15 milyon euro veriyor bakıyorum yarım sezon sonra ne yapmış diye atmışlar alt takıma satılık listesinde 5-6 milyon euro istiyorlar. çoğu sattığım oyuncunun durumu böyle. mesela psg'ye yarak var desen tuzuyla koşuyorlar hemen."

    http://steamcommunity.com/.../recommended/482730/
App Store'dan indirin Google Play'den alın