• 229
    jan olde riekerink ile basın toplantısında yaşadığı diyaloğu aktarıyorum.

    -riekerink: "oyuncular hakkında yalan haber yapıyorsunuz, selçuk'la bir sorun yok, sabri'yle bir sorun yok, sneijder ile bir sorun yok. yalan yazıyorsunuz ve bundan nefret ediyorum, bunu yapmayın"

    -erhan telli: "bize yalan yazıyor diyemezsiniz kulüp yalansa eğer internet sitesinden yalanlar böyle davranmaya hakkınız yok"

    -riekerink: "şu an biraz gergin gibisiniz"

    -erhan telli: "evet gerginim, galatasaray bu haldeyken nasıl olayım. siz biraz rahatsınız"

    koskoca galatasaray futbol takımı antrenörüne bu kadar saygısız bir üslupla konuşmayı kendisine hak görmüş bir insan. hadi fatih terim varken karşında konuş böyle. "onu çekme bunu çek" dedi hanginiz sesinizi çıkarabildiniz. şenol güneş'e ver bakayım cevap verebiliyor musun? dick advocaat alanya beraberliği sonrası "yine olsun yine hollanda'ya özel işlerim için gideceğim" dediğinde fener yangın yeriydi, hangi muhabir gidip de bir çıt laf edebildi hocaya?

    riekerink'e ben de çok kızgınım. iyi niyetine inanıyorum ama üzülüyorum galatasaray'ım kötü gidiyor diye. başarısız olduğu zaman da gider zaten, sezon sonu onla bitsin diye bir düşüncede de değilim. hakettiği bir şans vardı, verildi ve kullanıyor şu an. ama sen gidip de başka antrenörlere edemediğin lafları riekerink'e söylemeyi kendine hak görüyorsan işin rengi değişir arkadaş. karşındaki beyefendi bir insan, terbiyesizliğin lüzumu yok. riyakar olmayın, adam gibi, tekrar ediyorum adam gibi işinizi yapın.

    sözlükteki yazar arkadaşlarımdan da ricamdır. bu saygısızlığı gündemde tutalım ki bu ve bunun gibiler asırlık camianın antrenörüyle nasıl konuşmaları gerektiğini öğrensinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın