resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2301
    fatih terim'in tam 13 yeni transferle başladığı, ilk 11 inde önceki sezondan 1 tane bile oyuncu kalmayan takımla ligin ilk 9 haftasında yaptığı istatistikler üzerinden aklanmaya çalışılan hoca.

    kendisi büyük bir bölümü 5 senedir her türlü başarıyı yaşamış bir kadroyu devralıp 2-3 mevkisine rötuşlar yaptı. sıfırdan kadro kurmuyor.

    fatih terim sonrasında 8 de 8 yapıp liderliği ele geçirmişti, dahası iç sahada antep'e 4 gol yiyerek yenilirken bile taraftara bu umudu vermişti. riekerink'de 8 de 8 yapacak ışık görüyor musunuz? itiraf edin 1.5 saat sonra başlayacak 25 kasım 2016 galatasaray bursaspor maçından bile umutsuzsunuz bir çoğunuz.

    fatih terim oyunculara öyle bir yükleme yapıyordu ki takımı 90 dk pres yapıp baskılı tempolu oyun oynuyordu. riekerink'in takımında 60. dakikadan sonra bruma ve tolga ciğerci dışında ayakta kalabilen oyuncu görebiliyor musunuz?

    kusura bakmayın ama riekerink'in teknik direktörlüğü terim'in teknik direktörlüğü önünde diz çöker tövbe ister.

    riekerink'in hala takımınkondisyonu, kabız futbolu değil de skorlar yüzünden eleştirildiğini zannedenlerin olması çok acı.

    yok abi sırf yabancı pasaportu var diye adam övmeye bu kadar bayılıyorsanız gidin yılmaz vural'ı övün. onun da alman paraportu var. alman ekolü daha başarılı hem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın