• 1
    "çocukluk hayalim milan forması giymek. kariyerimi sonlandırmadan milan'da oynamak isterim" şeklinde 20 kasım 2016 fb-gs maçı öncesi açıklama yapan sneijder'in bu sözünden sonra dillendirilmeye başlayan olay.

    wesley sneijder'in buna istekli olabileceğini sanırım artık hepimiz biliyoruz ama sosa'nın ve bizim tarafın buna nasıl bakacağı merak konusu.

    açıkçası ben bu saatten sonra sneijder'den alabileceğimiz en yüksek bonservis bedelini alarak güzel bir şekilde ayrılmayı tercih ederim. çok sevsem de hem maliyeti hem de performansıyla tadında bırakması gerektiğini düşünüyorum. güzel anılarla ayrılalım.

    ayrıca bu iş olsa bile bu takas bizim işimize gelir mi? sosa'nın mevcut form durumu ne olur? onları düşünmedim. ayrıca kafa kafaya bir takası asla kabul etmem en azından 5 milyon euro gibi bir rakam almamız lazım.(hatırlatma: serbest kalma bedeli 7,5 m euro) gerçekleşse bile sosa'ya da en fazla 2 yıllık sözleşme önermeliyiz.

    ne bileyim tekrar düşününce hiç sıcak gelmedi. attan inip eşeğe binmek resmen. en temizinden 7.5 m euro alsak ve 5 m euro maaş yükünden kurtulsak, yatırımı bruma gibi potansiyelli oyunculara yapsak daha iyi. sosa'nın bize ne vereceği de belirsiz. zaten gelmiş 31 yaşına, hiç gerek yok.

    değerli sözlük yazarlarımızın maçımızın olmadığı bir günde kıymetli görüşlerini okumak isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın