• 15715
    nefret ettiğim bir döneme girdi maalesef. kaos içinde boğulmak üzereyiz resmen. yok selçuk ayhan'a küfretmiş, başkan araya girmiş, hoca sneijder'in kuklası olmuş. işin kötüsü hangisine inanacağımı bilemiyorum. sanki floryanın her odasında dinleme cihazı varmış gibi çıkan haberler. daral geldi arkadaş bu nedir? takım bok gibi top oynuyor, yönetimin zaten ne olduğu belli, ultraslan sucukcu başı olmuş. ulan takımda bir tane doğru iş yok gibi bir şey resmen. eskiden aziz yıldırım soyunma odası basar, kendi hocasını falan azarlardı zevkten dört köşe olurdum adamların bu saçma sapan hallerinden. ulan biz şimdi aynı hale düşmedik mi? millet bir tarafıyla gülecek lan bize. yeter ulan!!!!!

    acilen birisinin buna dur demesi lazım. takımda eğer gerçekten galatasaray'ı bizim gibi seven bir tane adam varsa arkadaş biz ne yapıyoruz diye bir sorması lazım soyunma odasında, idmanda. oyuncuların yeter demesi lazım bu duruma. paramı alırım gerisi benim için boş diyen tüm oyunculara zaten çoğu taraftar gereken küfrü ediyor. bir de benim etmeme gerek yok. bu yazdıklarım da o oyuncular için değil zaten.

    takımda planlama, taktik gibi konularda tonla şey eksik zaten. ulan peki hırsınızı kim nerenize soktu da sahada göremiyoruz. bıktım kutuplaşmalarınızdan, kendinizi kanıtlama çabalarınızdan. illa size küfredecek, korkudan gözünün içene bakamadığınız birinin mi başınıza gelmesi lazım? yöneticisi ayrı rant peşinde, oyuncusu ayrı rant peşinde.

    en kötüsü kaptan dediğimiz adamlar olayların merkezinde yer alıyor. kaptanların içinden bir tek hakan balta adam gibi o da sessiz bir adam kimseyi toparlamaya gücü yetmiyor herhalde. eskiden necati ile hasan şaş sırf takımı ateşlemek için yalandan kavga çıkarırmış. böyle adamlar lazım bize. takım için birbirini yiyen, kendi yerini sağlamlaştırmak için birbirini yiyen değil.

    kimse kusura bakmasın ama balık baştan kokuyor. başkan ve hoca ne boksa florya da aynı bok. bu her zaman böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. karakter koyan yeri gelince sert yapan sesini yükselten hoca ve başkan lazım maalesef. özellikle de hoca kısmı. sezon başı riekerink bunu yapacak gibiydi ama sanırım yalan oldu.

    floryaya bomba mı düşer ne olur bilmiyorum ama artık bir şeyler olsun. hoca ıslak odunla mı döver milleti ne yapar umurumda değil. başlarım kaptanına da yardımcı antrenörüne de başkanına da sucuğuna da. tribünde kahrolmaktan, gösterilmeyen hırs ve arzudan utanmak istemiyorum daha fazla. galatasaray taraftarını utandırma, boynunu yere eğme yeri değildir. bunu yapmak isteyenler karşı yakaya geçebilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın