• 53
    galatasaray'ımızı zerre düşünüyorsak şuandan itibaren cihat arslan- tudor- okan buruk üçlüsünden biri ile anlaşılıp sezonu öyle devam ettirme yanlısı olmamız gerekiyor.

    sene sonunda da über fantastik başarılar(şampiyonluk) elde edilmedikten sonra bu üçlüden gelen kişi kim olursa olsun yollar ayrılıp teşekkür edilmeli ve yerine hagi veyahut terim o da olmadı kalifiye bir alman hoca getirilmelidir.

    özümüze dönme zamanı. galatasaray başarız olur, küme düşer şampiyon olmaz umrumda değil. en kötüsü ve önlem alınmazsa kulübü seviye düşürecek kadar vahşi bir tehlike olan şey, ruhunu kaybetmektir. galatasaray başarısızlıktan da öte ruhunu kaybetme noktasına geldi. ve bu durumun çaresi öze dönmektir. öze dönmekten kasıt bülent korkmaz, arif gibi eskileri takıma toplamak değil galatasaray seviyesine uygun ancak galatasaray ruhu taşıyan kişileri takımın başına getirmektir. bunlar ise ancak ve ancak hagi ile terim'dir.

    2011'de de ruhumuzu kaybetme noktasına gelmiştik. ve ruhunu kaybettikten sonra istersen takımı yıldızlar karması yap yine başarı gelmez. o dönem terim'i getirerek belki de hiç başarı sağlayamayacağımız bir 5 yıllık dönemi 3 şampiyonluk+ 10 küsur kupa ile kapattık. öze dönme vakti.

    galatasaray ruhunun temelleri atılmalı bu sezon, seneye de eski özlenen günlere dönelim tüm inancımızla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın