• 349
    --- alıntı ---

    “bu saatten sonra riekerink gitse ne olur, kalsa ne olur? galatasaray'da asıl sorun yönetim. bu yönetim kaldıkça olacağı budur. galatasaray böyle başkan görmedi yemin ederim. maçtan önce taraftarlarla buluşup, küfür kıyamet tezahüratın içinde basına poz veriyor. yuh artık. sonra da elinde kolum kadar bir ekmek arası köfte mi, sucuk mu ne, onunla kameraların önünde. ne burası kardeşim; taşlıtarla kulübünün başkanı yapmaz bunu ya! yemin ederim bu manzaraları gördükçe “acaba ilkokul çağında olsam, bunları görünce yine galatasaraylı olur muydum?” diye kendi kendime soruyorum.
    bence yönetim gitmeli. ve ne yazık ki, bu yönetim, bu anlayış, galatasaray'ın son atımlık barutunu, riva ve florya'yı satıp değerlendirecek. yemin ederim kabus gibi bir şey. dekadans (çöküş) dedikleri bu işte. tabii türkiye'nin de aynası aslında.”

    --- alıntı ---

    kendisini hiç sevmem fakat çok doğru sözler söylemiş kendisi. böyle bir başka olmaz olsun. yüz karası kesinlikle. galatasaray tarihine ve kurum kimliğine yakışmayan birisi. bir de bu basiretsiz adamlar riva'yı ve florya'yı değerlendirecek. peşkeş çekerek tabi. geçmiş olsun bize!
App Store'dan indirin Google Play'den alın