resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2255
    israr ediyorum götüyle düşünür gibi boktan benzetmeler yapıp laf soktuğunu sanan önüne gelen her teknik adama kulp bulup gönderen, it osursa o gitsin bu gelsin diyen, 6 ayda sistem oluşturulabilineceğini sanan az gelişmiş taraftar profiline bir bok anlatılmaz. riekerink'i gönderir yerine x kişisi gelir 6 ay sonra bu sefer ona teneke bağlarlar.

    kendileri değişmesi gerekirken başkalarının değişmesini istemek her cahilin ortak davranış şeklidir, neyi anlaması gerektiğini dahi anlamama bir diğer ortak noktaları.

    ne oynadığını bilmeyen, 3 senede kaç teknik direktör değiştirdi diye futbolculara sorsak hatırlamakta zorlanacakları, taktik antrenman yapmıyorduk dedikleri, iç çatışmaların bitmediği bir takımda sistem kurmanın aylar değil yıllar alacağını anlatmak kolay mı? değil tâbi, alex ferguson deyip duruyormuşuz deriz tabi, ingiliz gerizekalılarada birileri mal gibi anlatmadı sadece planlarını dinledi ve ferguson'a inandı yoksa o mallara kalacak olsa old trafford a iki yıl sonra " yeter artık förgii kupa dedin hani nerede" diye pankart açmışlardı halbuki ki o mallar herşey güllük gülistanlık sandığı manu'da alex abi o kadro daki bazı topçuları pub'da bira içerken transfer etmişti ve taraftar takımın mücadele etmediğinden dem vuruyordu gerçi sonraları o pankartı rulo yaptıkları söylenir...

    her türlü görüşe saygım var mı? yok tıpkı paçozluğa tahammülüm olmadığı gibi , sana ne ulan istersem yılmaz vural gelsin derim istersem lisede ki badi ekrem çakması beden eğitimi öğretmenim gelsin isterim ki liseyi bitireli 20 sene olmuş bu ayrı ama aptallığını kabul eden birine sabır dedikleri şeyin kavramsal açıklamasını mı yapacağım, sabır skorboard'da görebileceğin birşey olmadığından idrak edilmesi kolay birşey değildir, kendisi eleştirilmez yada gönderilmez bir teknik direktör değildir ancak sabır denilen şey olmadıkça "terim gel bizi kurtar" muhabbeti bitmeyecek ve yine sabır 10 senede 18 teknik direktör gönderip hâlâ kurtarıcı bekleyen profilin idrak sınırlarının ötesinde bir kavramdır.

    ekleme : ruh hastası tayfası var birde, herkesi kendileri gibi birilerinin yamağı olduğunu zanneden, sabır kavramının kişilerle ilgili olmadığını idrak etmeyen.
    sabır dediğimiz şeyi hamza'dan tut mustafa'ya öncesinde hagi ve hatta yaşları yetmeyenlerin hatırlamayacağı reiner hollmann için bile söylediğimizi bilmeden bikbik eden, bunlari ciddiye almıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın