• 15704
    2016-2017 yaz sezonunda çöpleri temizledi, sıra bitmiş, doymuş futbolculara geldi.

    selçuk inan: anlatmaya gerek yok, safi zarar.

    wesley sneijder: gelecek sene devam ederse iyi hatırlanmaz. yaş, ortama ayak uydurma derken o da artık zarar vermeye başladı. o var diye 4-2-3-1 oynuyoruz ama daha çok sol kanat 3 kişi gibi duruyor. zaten hep iyi sistemlerin beyni oldu 14-15te belkide bireysel olarak zirveyi yaşadı ama bizim dinamik adamlara ihtiyacımız var, üzgünüm.

    lukas podolski: süper ligin en iyi şut çeken ismi ancak takım halinde 1 şut bile çekemiyoruz ki. madem öyle topsuz oyunda kaybolan, topla alıp gidemeyen podolski de bize gelmez, üzgünüm.

    auerilen chedjou: kendisini severim. iyi futbolcu belki de iyi stoper ama aradığımız adam değil, üzgünüm.

    bunlar çoğu kişinin ideal 11inde yer alan adamlar(selçuk hariç) ve hep bir şeyler beklenen ve sevilen adamlar(selçuk hariç) ama olmuyor. duygusallığı bir kenara bırakma vakti.

    gelelim diğerlerine:

    sabri/cavanda/linnes: tabii ki diğer 2 ismi sabri ile yazmak istemezdim ama üçü de sağ bekimiz olamaz belli.

    yasin/sinan: yasin zaten yetersiz, sinan da iyice gözümden düştü. patlama gücüyle ön plana çıkan adam hasan ali'yi yakalamış yürüyor, bi tuhaf havalarda.

    sağ taraftaki bütün oyuncuları yazdım gördüğünüz gibi, takımda sağ taraf diye bir şey yok. ayrıca bu kadar duran adamdan oluşan takım olmaz. bruma hariç topla giden yok. deneyen yok. o kadar yok ki yasin bir şeyler denediği için fark yaratıyor. bi ara dalga geçildi ama sadece şunu sormak istiyorum:

    bu takımda orta saha de jong-tolga-ndiaye olsa, sağ tarafımızda umar gibi biri olsa bu kadar sıkıcı oynar mı? kadıköy'den şut çekmeden döner mi?

    futbol koşan adamla oynanır ve bizde o yok. kimse bana vizyon falan demesin. biz buraya engin, emre, necatilerle çıktık da 70 dakika boyunca ezdik adamları. hepsi it gibi koşuyordu çünkü. bu kadar basit işte.

    velhasıl kelam, vadesi doldu bu takımın. yenilenmeye ihtiyacım var diye bağırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın