• 15696
    uzun zamandır sözlüğü dışarıdan takip ediyorum girip 2-3 kelam bile edesim gelmiyor arada işte karalıyorum biraz sosyal medyada, o da kül tablası sanki artık dolmuş ta silmeyip anca külünü boşaltmak misali. dün akşama küt diye gelmedik sonuçta. neyse belki yine yenilirdik ama bu mücadelesizliğin, basiretsizliğin açıklanacak hiçbir izahı yok.

    maçın son dakikalarına oleyler eşliğinde girilirken bıraktırdınız bana da maçı seyretmeyi. tahammül edemedim daha fazlasına çünkü.
    ya maçı izlediğim yerde 3-5 fenerliyle birbirimize girecektik ya da ben kalkıp gidecektim.

    yönetiminden teknik ekibine herkesin hatası var bu işte ama ben asıl bu basiretsizliğe takıldım. kim çıkarsa çıksın o sahaya köpek gibi koşacak mücadele edecek arkadaş.
    yalandan değil sahici! sonra biz de diyeceğiz ki adamlar elinden geleni yaptı da taktik taktik değildi de şuydu buydu diyelim.
    maç öncesi 3lü çektirmeler, balkonlardan goygoy yapmalar falan hani olum noldu onlara saha içinde bana onu söyleyin?
    alper'in sneijder'den ne fazlası var da dün aralarındaki fark eşşek gibiydi.
    josef de souza'nın kapasitesi nedir de herif hayvan gibi mücadele etti çoğunuzun hırsını toplasa bir elin brezilyalısı kadar etmezdi niye?
    şutunuz yok lan doğru düzgün utanın. aldığınız paralardan asgari ücretle geçinmeye çalışıp 3-5 kuruşunu maç için harcayanlardan utanın.

    futbol şov dünyası tamam da siz iyice şovmen olmuşsunuz lan. artist artist saç yapmakla, kafayı sarıya boyatmakla, sosyal medyada iki üç fotoğraf paylaşmakla, taraftarı gaza getirmekle futbolcu olunmuyormuş değil mi? kadıköy'de size yetmedi değil mi bunlar. size müstehak bu olan biten de bize değil.
    ya aklınızı başınıza devşirin bu seneyi bir şekilde affettirin ya da 2-3 isim dışında (kimler oldukları malum) hepiniz uzayın gidin gözümüz görmesin sizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın