resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12237
    hagi ile kıyaslayan net art niyetlidir. ya da trolldür.

    hagi sahaya sağ bacağı olmadan çıksa yine sneijder'den daha fazla katkı verecek bir adamdır. sneijder'in sağ ayağı bile hagi'nin zayıf ayağı sağının kılı etmez.

    hala yok hagi'ymiş, takım kötüymüş ondan kötüymüş. he amk.

    koca galatasaray selçuk'un, sneijder'in çiftliği oldu resmen hala kimsede çıt yok akıl alır gibi değil. akıl tutulması yaşıyor resmen bazı galatasaray taraftarları. leş gibi top oynuyor sneijder şuan, bir kere de haksızım deyin lütfen. biz sevmiyor muyuz ya? benim kim var kısmındaki bölümümde "metin oktay, gheorghe hagi, wesley sneij.." yazıyor daha ne olacak? ama yok abi kötü oynuyor işte.

    ayrıca şino fenerde olsa maç 4-0 falan olmazdı arkadaş, berabere biterdi, 1-0 olurdu ama o dediğiniz şey olmazdı.

    orta açacak dermanı yok hala savunuyorsunuz pes!

    şunu da belirteyim takımım iyi olsa zaten sneijder gibi futbolcu oynatmam anasını satayım. takımım iyiyse napayım aga ben çalım atamayan, orta kesemeyen, asist yapamayan, mücadele etmeyen topçuyu. gerekirse bir forvet eklerim yine oynatmam. öptüğümün liginde fark yaratsın diye aldık zaten, takımı kendisi sırtlasın diye tonla para verdik. ama adamı yaa takım kötü napsın diye savunuyorlar vallahi gına geldi.

    hani bir karikatür var adamın biri cinayetten hakim karşısına çıkıyor, zarttı zurttu cezada indirime gidiliyor en son da hakim, "aa biz borçlu çıktık valla, kusura bakmadınız değil mi?" diye soruyor suçluya. suçlu da dönüp, "önemi yok da insan biraz dikkat eder yani" diyor, haklısın diyor hakim de.

    sneijder mevzusu da aynı, şino suçlu ama öyle fanları var ki galatasaray'ı sneijder'e borçlu çıkartıyorlar.

    yemezler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın