resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2938
    evet. iktidar,siyaset,başkanlar,paralar,projeler,arsalar,borçlar dedik çok küfür yedi belki doğru, galatasaray başkanlık makamı sayesinde hiç bu kadar seviyesi düşük olmamıştı.

    maç üzerinden konuşacak yorumlayacak değilim, dursun özbek galatasaray'da başkan olacak insan değildir, bir kere kendileri sporcu değil, ha diyeceksiniz ya ünal aysal ? ya adnan polat ? veya diğerleri evet doğrudur, adnan polat futboldan anlayan birisi olarak lanse ederdik ama onu adnan sezgin bitirdi, aysal dersek karizma,vizyonu geniş müthiş global kafaya sahip insan spor ilişkisi farklı dursun özbek ile kıyas yapılamaz neyse.

    uzatmayalım dursun özbek isterse mourinho'yu getirsin üstüne messi,ronaldoyu getirsin ama kendisi gitsin durmasın, yeter galatasaray global bir markadır, dursun özbek galatasaray gibi bir markayı bakkal mentalitesi ile yönetiyor, vizyonu dar misyonu ise tamamen duygusal, reklamın iyisi kötüsü olmaz.

    mehmet özbek diye bir adam var, koskoca milyonlarca taraftarı olan bir külübü bu adamların oyuncağı oldu, kimsiniz abicim siz ? kime hizmet ediyorsunuz, 18 yılda aziz yıldırım'ın yapamadığı başta dursun ve kardeşi mehmet yaptı ve yapıyor.

    lütfen bizim ağzımızı ve seviyemizi düşürmeden gidin, arsalar,paralar sizin olsun borçlar bizim hepsi sizin olsun biz gene yükseliriz ama siz olmadan tabi !
App Store'dan indirin Google Play'den alın