• 508
    maç özelinde konuşcak olursak, rezalet oynadık. volkan gerçekten de yere yatmadı. hücum yapmakda gerçekten de zorlandık.

    ancak kabul etmemiz gereken bir şey var. maç öncesi kadrolara baktığımızda galatasaray gerçekten de kötü bir kadroya sahip. yani bu kadrodan çok da fazla bir şey beklememek lazım.

    1. defans 3 yıldır sorunlu. şu takımın 3 yıldır lider bir defansı yok. başarılı olduğumuz dönemlere bakın. bülen korkmaz, rigobert song, tomas, ujfaluji vs vs lider bir defansımız vardı. üç senedir bu takıma lider bir defans alınmıyor resmen kendi ayağımıza sıkıyoruz.

    2. bekler iki tarafta da yetersiz. sabri de, carole de galatasaray bekleri olamayacak futbolcular. bunda kanatlarımızın da bekleri tamamlayacak tipte oyuncular olmamasının payı var.

    3. selçuk zaten 3 senedir aynı. takımın hızını düşüren ve artık hiçbir ekstra özelliği kalmamış düz bir oyuncu. de jong galatasaray ortasahasını kaldırabilecek fizik yeterlilikte değil. yaşlı ve ekonomik oynuyor. sneijder de aynı olunca takımın sırtına kocaman bir yük biniyor.

    4. podolski ligin ortasına geldik hala sakatlık şu bu bir türlü takıma tam anlamıyla katılamadı. büyük eksiklik.

    5. sinan hala takımın bir parçası gibi değil. çok gitgelli bir oyuncu.

    6. eren ne yazık ki galatasaray' a yetmiyor. özellikle koşu özelliği zayıf. ara koşu özelliği yok. orta sahaya pas opsiyonu yaratamıyor.

    7 sniper' ım canım ciğerim. kadro böyle kalacaksa yani çevresinde fizik olarak güçlü ve koşu özelliği olan oyuncular olacaksa oynasın, yoksa şu an ki kadroda oynamasının bir anlamı yok. defalarca söyledim. hızlı atağa çıkmak gibi bir hedefiniz yoksa bu adamın bir anlamı kalmıyor. yavaş futbolda zaten yaşı ilerledi, bu fizikle bişey yapamıyor.

    son olarak riekerink bey; takıma yalnızca pas üzerinden bir hücum planı kuramazsın. rakipler bunu anladı ve yakın markajla bunu engellemenin yolunu buldular. takımın havadan uzun toplarla ve arkaya yapılacak koşularla hücum planlarını zenginleştirmesi lazım. yoksa bundan sonra zor gol atarız.

    ama teknik direktörümüze bu kadar saldırılmasını anlamlı bulmuyorum. fener' in kadrosu bizden çok çok daha iyiydi arkadaşlar. sonuç süpriz değil. başakşehir de bu ligin en iyi takım oyunu oynayan takımı. yalnızca trabzon mağlubiyetini kabul edemiyorum.

    saygılar
App Store'dan indirin Google Play'den alın