resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1120
    galatasaray'da en az 1-2 sene daha kalması gerektiğini düşündüğüm aslan parçamız.

    manisaspor'un fenerbahçe'yi 5-3 yendiği maçta yıldızı parlamıştı arda'nın. sağ bek ile orta sahanın sağı arasında gidip geliyordu. sol kanadı komple kullanıyordu anlayacağınız. çok da güzel bir maç çıkarmıştı ve asist de yapmıştı. kiralık oynadığı manisaspor'dan galatasaray'a gelince de oradaki performansının üstüne koya koya yükseltti çıtayı..

    galatasaray'da gelebileceği en yüksek noktaya geldi. 'kaptanlık'.. çok genç yaşta kaptan oldu. çoğu kişi şımarır dedi, bilmem ne dedi ama tam tersine oyununu daha da geliştirdi, kaptanlık onu daha da bir motive etti. son zamanlarda biraz fazla çalım yapmaya kalkışsa da, topla fazla oynasa da kötü oynadığı zaman çok ama çok azdır arda'nın..

    arda'nın yeteneklerinden bahsetmeyeceğim tabii.. herkes biliyor arda kimdir, nedir. gelelim 'arda avrupa'ya gitmeli mi, gitmemeli mi?' bölümüne..

    arsenal arda'yı menajeri aracılığıyla istemiş, nabız yoklamış. arda gitmeye can atıyor ama gitmemek için de can atıyor. çünkü galatasaray'ı gerçekten çok seviyor ve genç yaşta kaptanlığa kadar yükselmiş durumda. bir yanda kalıp metin oktay gibi olmak var, bir yanda da avrupa'da şansını deneyip, dünya yıldızı olma yolunda ilerlemek var. gidecekse arsenal'e gitsin bence arda. çünkü wenger gençlere çok değer bir hoca, tam arda'ya göre. arda gibi bir oyuncunun performansını daha da yükseltebilir wenger. ama kesin tutunacak diye bir şey yok tabi.. birazcık da kısmet işi. karar ardanın tabi ama bana göre 1-2 sene daha kalsın galatasaray'da. sonrası allah kerim..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...paya-gitmeli-mi.html *
App Store'dan indirin Google Play'den alın