• 2241
    cumartesi evlendim. büyük stres ve tantanadan çıktım. 2-3 gün dinlendikten sonra da çalışmaya başladım. tatile ancak 15 aralıktan sonra çıkmam mümkün olacak. ben de kendimi ödüllendireyim dedim. epeydir yeni bir laptop almayı düşünüyordum. evdekinin performansı yeterli gelmemeye başlamıştı açıkcası. ama büroda daha 2-3 sene iş yapacak gücü de var emektarın. daktilo olarak uzun gider. bildiğin drogba işte. chelsea, galatasaray, amerika...

    gittim teknosa'dan an itibarıyla yazmakta olduğum laptopu aldım. lan bakıyorum bakıyorum, eskisi daha hızlı. word'ü açarken bile hissedilir bir fark var aralarında. sonra donanımını bir kontrol ettim... hp'ye bak sen... nerdeyse desktop parçası takacak laptop'a. vaad ettiği hiç bir parça yok içinde. bi işlemcisi doğru. ekran kartı düşük, üstelik işlemci 64 bitken bu 32 bit falan, hdd 1 tb olması gerekirken 500 gb, usb'ler çalışmıyor... hayır benim mi yanlışım var diye düşünüyorum. ürünün kafa kağıdının fotoğrafını çekmiştim. internetten de modele bakınca kafa kağadı ile aynı özellikler var... ama elimdeki özürlü doğum anasını satayım.

    yarın götürüp kafalarına atıcam. aslında yarın dediğime bakmayın. uyuyup uyanınca. tarih olarak bu gün... gerçi niye kafalarına atıyosam. teknosa'nın da suçu yok. büyük mallık bende. uzun zaman önce bi daha hp almam diye yemin etmiştim. nasıl bu kadar itibarlı bir marka bir türlü anlamıyorum... her ürünü patlak çıktı şu zamana kadar.

    şimdi düşünüyorum para iadesi mi istemeliyim, yoksa ürünün yenisini mi istemeliyim diye. vay amk... gittim kendime bela satın aldım resmen.

    büdüt: ürünü iade aldılar. bu açıdan teknosa'yı seviyorum. hiç teknik servis cart curt demediler. daha önce us robotics marka bir modemde yaşamıştım benzer bir sorun. garanti süresinin dolmasına 3-4 ay kala bozulmuştu. götürdüm. o modelden de kalmamış, üretimi bitmiş. gidip en yeni usrobotics marka modem vermişlerdi yerine. velhasıl her ne kadar imajı kötü olsa da ben teknosa'nın müşteri politikasını beğeniyorum. üründeki sorun markanın kendisiyle alakalı. müşterisine yardımcı olmaya çalışmaksa tamamen teknosa'dan kaynaklı. hatta şöyle oldu. hp'yi aradılar. ben büroda kullanıcam, bekleme lüksüm yok demiştim. hp ürünü gönderin bakalım dedi. adamlar mağduriyet yaratmamak adına ürünü benden alıp hp'ye göndermeye karar verdiler, eğer bir sorun çıkarsa da teşhire koyacaklarmış. yani bir şekilde riski üstlendiler. tabi kanunen belki bunu yapmaları gerekli ama normal şartlar altında karşında muhattap bulamayıp 1 ay beklersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın