• 225
    sözlüğün bu halinde sevilmeyen kısım yenilginin, futbolun eleştiriliyor olması değil. kötü gidişatla birlikte saçma bir kaos oluşması, bir anda eski hocalara, topçulara sarılması. sorunların çözümünü, her kötü gidişatta yıkalım baştan yapalım olarak gören kafanın bir anda hakim olması.

    bir şeyler inşa etmek istiyorsanız doğru temellere ve malzemelere ihtiyaç var. galatasaray şu anda eldeki çürük elemanlarını daha iyi oynatacak hocaya ihtiyacı yok. galatasaray'ın bunlardan kurtulmaya ihtiyacı var. yeni bir hamza veya eli sopalı hoca bulup selçuk'tan, sabri'den, semih'ten ve diğer yaşlanan, gerileyen bir çok topçumuzdan verim alsak bile kısa sürede kendimizi tatmin etmekten başka bir şey yapmayız. en kısa zamanda bunlar yine başa bela olacak.

    galatasaray'ın değişime ihtiyacı var. hoca da bunu yapabilecek donanıma sahip biri. ben o yüzden en başından beri bizi kesin şampiyon yapsın, iyi oyuncu değiştirsin, maçları okusun diye bir beklentide değilim. bu sezonu üst sıralarda mücadele vererek geçirelim, şampiyon olamasak bile devam edelim ve artık çürük elmaları yavaş yavaş ayıklayalım, yerlerini dolduralım. çünkü bunu yapmadığımız sürece bir sene şampiyon olup bir sene 5. olmaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın