• 109
    takır takır top oynayan takım. en pahalıya alınan oyuncuları sokol cikalleshi için 1.8 m € ödediler. transferi artı veya eksiye geçmeden dengede bitirdiler.

    3 büyüklerde top oynamış eski oyuncuları bir araya getirip onları genç ve dinamik isimlerle birleştirerek ortaya çıkarılmış bir takım. sağ bek hariç her mevki için idare eder bir kadro derinlikleri var. her şeyden öte birbirini tanıyan, birlikte oynama alışkanlığı olan bir kadro.

    kendilerine karşı kolay pozisyon bulamıyorsunuz. ayrıca sanılanın da aksine az gol atan bir takım da değiller. kasım ortası itibariyle ligin en golcü takımı.

    gelelim korunma meselesine. bu ligde en çok korunan takımlar hep 3 büyük takım olmuştur. belli zamanlarda birine olan destek artar, diğerine azalır vs bu konjonktürel bir durumdur. ancak böyle bir futbol ortamında bu takımın birileri tarafından korunularak lider gittiğini iddia etmek abes.

    sevmezsin orası ayrı. hocayı sevmezsin, eb'yi sevmezsin, oyuncuları sevmezsin anlarım da; bu onların işlerini kötü yaptıkları anlamına gelmiyor. neymiş vakit geçiriyolarmış. önde olup da maçın sonuna doğru strese girdiğimiz maçlarda biz geçirmiyor muyuz ? niye objektif olamıyorsunuz ya 2 dakikalığına.

    başakşehir başarılı bir takımdır ve başarıyı hak ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın