resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 6033
    4 kasım 2016 galatasaray istanbul başakşehir maçında yenilen 2. golde muslera'nın ne hatası var amk ya ! ne saçmalıyorsunuz siz aq !!

    defansın arkasına atılan topa stoperler bi bok yiyemiyor diye kaleci çıksın -ki bu kaçıncı ben olsam sikerim sizin yapacağınız defansı derim bir yerden sonra- ilk adamı ekarte ederken top ayağından açılsın. ikinci bir rakip oyuncu topu kaçırıp boş kaleye vurmasın diye oyuncuyu taktiksel olarak indirsin. sonuç ? faul kaleciye sarı kart. gol yok.

    sonra ulan adamlar geldi yerleşti ceza sahana senin defansın geldi adam/alan paylaşımını yaptı tekrarlarda 934738979482 kez gösterildi emre belözoğlu başakşehir uzunlarına bak şöyle şuraya doğru kesicem diye kimse farkına varamasın. sahanın en uzun 2-3 adamından biri yalçın. istinye park'da gezer gibi bomboş dolaşırken kafayla golü atsın sonra suçlu teeee ebesinin nikahında ayağından açtığı topta faul yapan muslera olsun.

    bu konuda çok despot ve netim ! bu takımda ne zaman geri kalan bilmem kaç futbolcuya tek tek şöyle yaptı böyle yaptı denir. bu takımda ne zaman bütün teknik kadroya tek tek şöyle yaptı böyle yaptı denir. bu takımda ne zaman idari kadroya tek tek şöyle yaptı böyle yaptı denir. hah işte o zaman belki muslera'ya sıra gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın