resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1985
    kapasitesi yetmez diyenleri hakli cikartan (altyapi) teknik direktoru. millet hakliymis, bu adamda bu takimi cekip cevirecek kapasite yok. melek gibi ama, teknik direktor degil. ben de melek gibiyim ama ben de teknik direktor degilim mesela, beni galatasarayin basina koyuyor musunuz? hayir. bu adami da derhal oradan almaliyiz.

    riykirink biy diyiciksinis. evet. yalan olan bir yilin resmi baslangicinin daha sonuna geldik.

    mesaleleri yakin adanali yakin.

    artik kendisine hic guvenim kalmadi, bu takima hoca olacak kapasitesi ne yazik ki yok, ben bunu bilir bunu konusurum. isterseniz bu entry'i tarihin en ofsayt entrysi yapin.

    (bkz: #2053514) bu entryi en ofsayt entrym yapti bazi insanlar. ama ne yazik ki, cok uzgunum ki hakliyim.
    ayrica, (bkz: #2049368)
    ayrica 2, (bkz: #2053501)

    adamin yapabilecekleri bu kadar, fazla umut bagladik ne yazik ki, yine futbol romantizminin dibine vurduk. hatadan cabuk donmeliyiz, hala sezonu sansimiz var. her ne kadar kendisinden artik hic hazzetmesem, galatasarayla bir bagini gormek istemesem de su an bu durumu toparlayabilecek tek adam fatih terim'dir. sev yada sevme, gercek bu.

    kendisi selcuk inan ve benzerleri ile de papaz oldugu icin, selcugu da kesin kesecek olmasi muthis bir arti. fatih terim bu kadroyu oynatir arkadaslar.

    edit: kendisi derhal alt yapinin basina donmeli ve altyapiyla ilgili tum sorumluluk ona ait olmalidir. yetistirecegi harika futbolcular olduguna eminim, muthis karakteriyle onlari dogru yetistirecegine de eminim. ancak bizi iceride ve disarida temsil edebilecek yuksek karakterli bir hocaya ihtiyacimiz var, kizlariniz garson mu dendiginde tum iyi niyetiyle gulumseyen bir hoca maalesef bu basinla da, hakemlerle de mucadele edemez arkadaslar, kendinizi kandirmayin.

    ayrica, riekerinki biz neden sevdik? neden ben bundan 3 ay once riekerink bey diyeceksiniz diye her ortamda o adami savundum? kadro tercihlerine guvendim, sutladigi adamlar bana ona guven sagladi. ancak goruyoruz ki kendisi oyuna mudahale etme ozurlulugu yasiyor. ayrica tam anlamiyla brumaspor olduk. brumayi kapattin mi? tamam abi en az 1 puanin garanti. cunku taktik cesitliligimiz yok, hatta taktigimzi oldugundan bile supheliyim. tek taktigimiz topu ileri goturup brumaya ulastirin.

    taktigimiz yok arkadaslar. sayin arkadaslar, taktigimiz "yok". baslatmayin riekerink beyinize! gotu boklu her antrenor 5 macta cozdu taktigimizi, bundan sonra mac kazanmamiz resmen sans ve brumanin super oynamasina bagli. riekerink takimi ilk oynattigi zaman ile bugun arasinda resmen cok az bir fark var, yani bir fark yaratti riekerink, kabul ama o kadar. bitti yani, ilerleme kaydedemiyoruz ne takim olarak ne bireysel olarak ne de taktiksel olarak, sabitiz.

    riekerink bey'imiz altyapinin basina donecek, boku bokuna romantiklik yapip direnmeyin. olmayacak, olmayacak, olmayacak.

    ha diyorsaniz ki 5 sene bekleyelim, 5 sene 2-3. sirayi kovalamak, bana koymaz, riekerink belki zamanla ogrenir bu isi, tamam o zaman bekelyip hep beraber kanser olalim, besiktasin yerine gecelim, 5 yilda bir sampiyon olan takima donuselim.

    edit 2: burada hala riekerink guzelleyen, hatalari kamufle edecegim diye kendini yirtan arkadaslari tek tek kaydediyorum. 2 mac sonra, fenerbahce ve bursa maclarindan sonra ayni adamlara tekrar bakacagim, ne yazmislar diye. iste o gun o arkadaslara sunu soracagim, riekerink ayni riekerink, kadro ayni kadro (hatta belki daha da iyi olacak iyilesenlerle), sen ayni sensin, baskan ayni baskan, ne degisti de birden vazgectiniz diye soracagim ozel mesajla tek tek usenmeyip. skor taraftari misin yoksa diye de ekleyecegim kendilerine. ben kazandigimiz maclar dahil, top oynamadigimizi bu guzide sozlukte defalarca belirttim, bol bol da ofsaytlandim ki bu da bana katilmayan cok insan oldugu anlamina geliyor. 4 mactir riekerink elestiren entryleri seri oflayan dostlar, 2 mac sonra siz de benzer seyler yazmaya basladiginizda hazir bekliyor olacagim, o gun umarim guzide sahsinizdan 5 dakika ayirir bana cevap verme nezaketinde bulunursunuz.

    not: riekerink bu laflarimi bana yedirir mi? yedirsin, fenerbahce ve bursa macindan 6 puan cikartsin, hatta birakin 6 puani, cok cok iyi oynayalim bariz bi sekilde, ama kazayla puan kaybedelim * (u: galibiyeti bariz bi sekilde alacak olmamiza ragmen 2 penalti gol olmaz falan mesela) , o durumda bile ben bu entryi yazdirir o a4 kagidi yerim arkadaslar. ve bundan da hayvan gibi mutluluk duyarim. ama gel gelelim, riekerink beyde o laflari bana yedirecek futbol, teknik, taktik bilgisi ve oyuna mudahale becerisi yok... (hala bey diyorum, saygim sonsuz kendisine, tam bir beyefendi).

    hepinizi sevgiyle kucakliyorum. hepinizi de ayri ayri inanilmaz degerli buluyorum. ama bizim orada, gote got derler dostlar, riekerink olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın