resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1957
    sezonu bitirmemiz gereken hoca. oyunumuzu hiç beğenmiyorum. ancak kadromuzda messiler yok. kapasitesi düşük adamlar var ve gelen kişiyle daha iyi oynamayacaklar. bir kalitesi bize uymayan adamlar var, bir sahada ismi sayesinde oynayan adamlar var.

    elinde bruma ve muslera dışında formda oyuncu yok. gelen adamın ne yapması bekleniyor anlamadım. 2011 yazındaki hamlenin sonuna gelmiştik zaten. hamza bey oradan tavşan çıkardı ama çekirgeydik yine o zamanda, 2 senedir de çekirge olarak ilerliyoruz. radikal bir değişiklik şart.

    takımın ise maddi durumu ortada. kol gibi kontratlar sebebiyle bu haldeyiz. elden yabancıları belki yollarız ancak türklerin alıcısı yok ortalıkta.

    bu kontratları bitirmeden belimiz doğrulmayacak. bir sezonda bu adamla geçsin, daha de eğilmeyelim. masrafı olmayan, iyi niyetli birisi.

    kafasında bir oyun planı var ancak gerek tecrübesizliği, gerek bilgi eksikliği gerekse de kadro formsuzluğu sebebiyle kahrolduğumuz bir oyun oynuyoruz. yeni gelecek hoca sene bittiği an gelmeli. planlamayı o yapmalı.

    sonuç olarak ben kendisini destekleyenlerdenim en azından sene sonuna kadar. bu adama kadar sahada adamlara tepki koyulması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın