resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1958
    4 kasım 2016 galatasaray başakşehir maçı için konuşacak olursak:

    ilk yarı iyi top oynattı. takım 5 dakika dayansa, eren o pozisyonu gol yapsa, önce selçuk sonra muslera hata yapmasa belki de şimdi namağlup takımı yendiği için deli gibi övülüyor olacaktı. şimdi diyeceksiniz ki ''halamın bıyığı olsa amcam olurdu'' ancak bu saydıklarım hepsi riekerink'in kontrolü dışında ve çok kritik durumlar.

    he ben şimdi şanssızdı mı diyorum, asla! 2.yarı ilk yarının aksine kötü oyun, çok geç değişikliklerle maçı vermemizde etkili oldu jor. takım gibi kendisi de o reaksiyonu veremedi.

    ilk 10 hafta için konuşacak olursak:

    açıkçası iyi başladı. en azından güzel şeyler görüyorduk sahada 90 dakika domine edemesek de. beşiktaş maçından sonra ise git gide düştük ve bambaşka bir konuma geldik resmen. biz onun ileri gitmesini beklerken o maalesef geri gitti. açıkçası o zaman da yazmıştım, demiştim ki: ''seviyoruz, sayıyoruz eyvallah. ama! kendisi hala iyi bir teknik direktör olduğunu kanıtlayamadı. futboldan ve futbolcudan anladığını kanıtladı ama henüz saha içinde çok iyi işler yaptığımız söylenemez. bunu karıştırmayalım ki ileride eleştirmemiz gerektiğinde gurur meselesi yapmayalım.''

    kendisi hala takımın başında ve sene sonuna kadar kalması gerektiğine gönülden inanıyorum ancak artık ''saha içinde'' bir şeylerin değiştiğini de görmemiz lazım. şampiyonluk falan değil, umut veren bir oyun istiyorum ben ilk haftalardaki gibi. o coşku yok sanki takımda.

    ayrıca riekerink bey mevzusuna gelince; tolga'yı zaten biliyoruz ve de jong'u da gördük. bu saatten sonra hala orta sahada selçuk oynarsa, kendi adıma riekerink bey demem maalesef. biz onun adaletine güvendiğimiz için bunu dedik ve şimdi kanıtlama zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın