• 10017
    gelecek vaadeden her futbola ve teknik direktöre gereken sabrı gösterecek bireylere sahip oluşumdur lakin her zaman söylüyorum, sabrı hak etmen için ya başarılı sonuçlar almalısın ya da geleceğe dönük ümit vermelisin. buradaki insanlar bu ayrımın çok net farkındalar.

    galatasaray zerre ümit vermiyor, gün geçtikçe oyunumuz kötüleşiyor. burası deneme tahtası veya teknik direktör yetiştirme tarlası değil. kimseye iltimas geçilecek bir camia da değil galatasaray, hak edenin hak ettiğini aldığı camia...

    gelecek vaadetmezsen mourinho dahi olsan 10 haftada kovalanırsın, ne riekerink bey'i babacım. seviyoruz, çok seviyoruz riekerink hocamı, güldük eğlendik, şakalaştık falan da yeter abi, yeter ya! gına geldi uyuz futboldan.

    gayet tabii bırakın da eleştirsin insanlar, eleştirenlerin ne sinsilikleri kaldı ne art niyetlilikleri ne köpeklikleri vs. pardon da şimdi eleştirmeyeceksek ne zaman eleştireceğiz? takım gelecek vaadetse istersen 10 sene şampiyon olamayalım ben yine riekerink bey diye sesim kısılıncaya kadar bağırırım her maç. ama yok abicim yok, kendi kendine tükendi aslan gibi dağ gibi adam.

    galatasaray sözlük üyeleri aklı başında ve galatasaray menfaatlerini iyi bilecek düzeydedir, fikren bazen uyuşmasak da bu dediklerimde oldukça samimiyim.

    mesele isimler değil, on sene riekerink hocamın başarılı olmasına sabredemeyiz, burası galatasaray. hakeden kalır hak etmeyen gider!
App Store'dan indirin Google Play'den alın