resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1908
    yasin konusunda daha katı tavırlı olamayışının sebebi, eldeki kanat oyuncularının yetersizliği gibi gözüken canımız ciğerimiz, hocamız.

    kaliteli alternatifler barındıran kadroyu kurmadıktan sonra bu tarz küçük krizler, şampiyonluk isteyen takımların başına bela oluyor. eğer olur da yönetim hocaya geri adım attırmazsa elimizde kalan kanat oyuncuları ;
    bruma, sinan ve podolski. biraz zorlama olsa da linnes'i bu listeye ekleyebiliriz.

    şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz beşiktaş ve başakşehir. beşiktaş bol alternatifli kadrosuyla 10 sakat verse bile puan kaybetmeyecek gibi top oynuyor.
    başakşehir ise net bir sistem ve düzene sahip. üstelik takımları kondisyon açısından da hayli iyi durumda ve kolay kolay kas sakatlıkları yaşayacak gibi durmuyorlar.

    durum böyleyken, kazara bizim de alternatifsiz mevkilerimizde sakatlıklar baş göstermeye başlarsa bunu kimse riekerink'in üstüne yıkamaz.

    şampiyonluk şansımızın malesef kadro yapımızdan dolayı yüksek olduğunu zannetmiyorum. imkansız değil ama gerçekten şanslı olmamız gerek.

    yönetime düşen iş, devre arası kontratı bitecek genç ve faydalı olabilecek, sisteme uygun futbolcularla kadromuzu gençleştirip güçlendirmeleridir.
    bunu yaparken, bir yandan da yaşı ilerlemiş ve fayda sağlayamaz duruma gelmiş futbolculardan da azami derecede gelir elde etmeye çalışarak kurtulmalıdır.

    riekerink hoca ile uzun vadeli kontrata geçip, onun belirlediği futbol adamlarını altyapımıza kazandırmalıyız.
    uzun vadede bozulmayacak bir futbol mantalitesine sahip galatasaray'ı ömrümün ilerleyen zamanlarında görmeyi çok çok isterim.

    inşallah seni hiç bir kuvvet buradan gönderemez riekerink bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın