resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1906
    hocam 3 gün sonraki başakşehir maçı'na sabri'yle çıkacaksın diye haberler düşüyor medyaya. ne olursun bunu yapma be. sabri iki tane orta yapacak diye visca'nın bizim kanadı otoban yapmasına müsaade etme. koy cavanda'yı, "rakip atak yaparken ileride yakalanıp sallana sallana geriye dönersen koparırım çükünü" diye ver motivasyonu, kafamız rahat etsin. sabri'yi değil çükünü, "kafanı koparırım" diye tehdit etsen yine bildiğini okur, bunu sen de fark etmişsindir herhalde artık. sabri bizim dünyamızdan çok başka alemlerde yaşayan bir arkadaşımız çünkü.

    bak bir gol yersek allah muhafaza çıkaramayız bu maçta. hatta bana sorarsan chedjou denen sarhoşu da yedeğe çek. koy hakan'ın yanına serdar'ı, carole-hakan-serdar-cavanda dörtlüsü duvar gibi olsun işte. biliyorum sen serdar'ı pek tutmuyorsun, tamam peki semih'i oynatsan da kabulüm. ama ne olursun chedjou'yla sabri'yi kes artık şu takımdan, hata yapıp başımızı yakacak bir oyuncumuz olmasın daha fazla. kaç senedir saçma sapan goller yiyoruz bu adamlar yüzünden.

    selçuk için de biraz edebiyat parçalayacaktım ama tolga cezalı olduğu için susuyorum şimdilik. ama fener maçına selçuk'la çıkarsan, bütün yıldırımları çeken bir paratoner gibi herkesten eleştiri yiyeceksin haberin olsun. ben sana kıymam ama elalem acımaz hocam. yavaştan de jong'u ilk 11'e alma hazırlıklarına başla bence. "maça niye de jong'la çıktınız" diye soran olursa da "e selçuk'la mı çıksaydım amünüyüm" deyip bütün eleştirileri savuşturmak gibi bir süper gücün olur. hangi hocanın eline böyle etkili bir bahane geçer sorarım sana.

    şaka bir yana seni seviyoruz hocam, allah muvaffak etsin. başımızın tacısın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın