resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2475
    sezon öncesi yaz ayında sneijder'e verilen ceza ile başlayan, galatasaray yönetiminin maç içi veya maç dışı futbolcuların genel tutumları ve performanslarına yönelik yaptırım da bulundukları disiplin uygulama süreci.

    şahsen yasin'in geçen sezondan beri fevri, sivri hareketleri gözüme çarpıyordu. oyundan alırsın beğenmez, oyuna sonradan alırsın beğenmez, 2 hafta 11 başlatmazsın beğenmez. kendisiyle ilgili vardığım kanı şudur.

    oynadığı kulübün büyüklüğünü, bu kulüp formasını taşıyor olabilmenin büyük bir şans olduğunu henüz anlayamamış, galatasaray'ı bizden önce oynadığı kulüplerle karıştıran, kendi yeteneklerinin farkında ama bu yeteneklerini şişik egosuyla abartıp diğer oyuncalara göre çok üstün görüp bu ve buna benzer hareketlerine devam eden vasat bir futbolcu.

    tabii gel gelelim bu sadece yasine özgü bir hareket mi ? değil. geçmiş yıllarda bu ve buna benzeri hareketi şuan dahi kadromuzda bulunan oyunlarımızdan hatırlıyoruz ancak geçmiş geçmişte kaldı. yasin'in adanaspor maçındaki davranışı göz ardı edilseydi bu kez sneijder'e neden ceza verildi sözüyle başlayıp ve türetildikçe türetilen sorunlar silsilesiyle karşı karşıya kalacaktık.

    uzun lafın kısası, geçen sezondan beri çeşitli aralıklarla beliren ve en son adanaspor maçında görülen yasin öztekinin bu davranışlarının cezalandırılmasını doğru buluyorum.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın