resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2467
    yasin öztekin'in kadrodışı bırakılması ve para cezasına çarptırılmasını eleştirenler var. özellikle engin verel, gökmen özdenak ve adnan aybaba gibi sıyrıklar sadece para cezası verilmeli, u21'e gönderilmesi hata diyorlar. tabi büyük halt ediyorlar, çünkü;

    1-yasin özelinde değil bütün futbolcular açısından böyle bir hareketi cezalandırmazsanız, diğer futbolcuların önünü alamazsınız. takımda disiplini sağlayamazsınız.

    2-ancak, yasin'in bu ağır hatasının müsebbibi biraz da riekerink. çünkü riekerink yasin'in iki gün önceki basına yaptığı açıklamalardan dolayı gergin olduğunu anlamalı ve onu bir-iki maç 18'e almayıp uyarmalıydı. bu uyarıyı yapmayınca daha ağır bir sonuçla karşılaştı ve bundan yasin de büyük zarar gördü.

    3-tabi ki riekerink'in bu kararsızlığı, yasin'i anlamaması, yasin'in suçunu hafifletmez ama bu tür olayları iyi analiz edip neşteri tam zamanında vurmazsanız daha ağır sonuçlar doğacağını bilmeniz gerekir.

    sonuç olarak, yasin'e verilecek ceza'nın örnek olması, benzeri diğer hareketleri yapmaya temayüllü futbolcuları caydırıcı nitelik taşıması gerekir.

    futbolcular şunu unutmamalı, siz kadroda galatasaray için varsınız, kendiniz için değil. eğer oyundan alınıyorsanız, galatasaray'a yeterince faydalı olamadığınız için ya da sizden daha faydalı birinin oyuna girmesi içindir. her iki durumda da kararı saygıyla karşılamak ve kendinizi sorgulamak zorundasınız. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın