• 28
    beyaz tv spor muhabiri sezgin gelmez, gerçek manada çatlağın biri. adam yerine koymaya değmez.

    zaten ertem şener, abdulkerim durmaz, rok ve ahmet çakar da çatlak yumurtalar. bunları adam yerine bile koymamak gerek. gerçekten çok kolay değil tahammül etmek ama yine de sabredelim. çünkü bir gün gelir...

    arkadaş; "kızın garsonluk yapıyormuş, mütevazi bir ailesiniz, altyapı futbolcularına da mütevaziliği öğretiyor musunuz" ne alaka bir soru. bir gazetenin yaptığı haberi tüm türkiye duysun diye tırışkadan namelerle uydurulmuş bir soru. üstelik bunu maç sonu basın toplantısında soruyorsun.

    bak arkadaş riekerink bey'in yerine sana ben cevap vereyim.

    1-evet riekerink bey'in kızları hem üniversitede okuyorlar hem de hollanda'da her ailenin çocuğu gibi şerefle garsonluk yapıyorlar. yani senin gibi öküz kalmamak için hem kültürlerini geliştiriyorlar, hem de hayatı öğrenmek için çalışıyorlar.

    2-belki sen bu çalışmanın küçük düşürücü olduğunu zannedecek kadar ayı olabilirsin ama bilesin ki bundan ne riekerink küçük düşer, ne de kızları. aksine şereflerine şeref katar bu durumları.

    3-maç sonrası basın toplantısında bu soruyu sormak için altyapıdaki çocukları da meze yapman ne kadar terbiyesiz olduğunu gösteriyor ama bu sayede bütün türkiye, ertem'i de seni de bir kez daha öğrenmiş oldu.

    tamam mı ertem, tamam mı sezgin anladınız mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın