resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1866
    eleştirilmesine bir noktaya kadar mantıklı diyebilirim. önce gerçeklerden başlayalım:

    1) popüler tabiriyle wonderkid olarak aldığımız oyuncu yurtdışı tecrübesi dahil hiçbir hocada gerekli katkıyı veremedi. bruma bunu ilk kez gençlerle çalışmayı bilen riekerink ile gösterdi. ciddi bir bonservis bedeli ile satılabileceği konusunda herkes hemfikir.
    2) bir maç oynayan bir maç oynamayan, olcan adın'ın gerisinde yer alan ve gelecek vadeden carole'yi de takıma monte ederek oynatmayı beceren hoca tekrar riekerink.
    3) herkesin ümidini kestiği bir noktada ezeli iki rakibini saf dışı bırakarak kupa kazanan riekerink.
    4) ayağında top tutamayan ve kondisyon anlamında beklenen seviyede olmayan takımı ligin önde gelen ekiplerinden biri haline getiren riekerink.
    5) 9 hafta sonunda geçen yılın şampiyonu ile arasındaki puan farkı 1. bu takımla da 2. yarı kendi sahasında oynama avantajı var. beşiktaş'ın transferleri bu yılki galatasaray'ın transferlerinin çok daha ötesinde.
    6) yeni transferleri takıma kısa sürede adapte eden riekerink. jong takıma geç katıldı ve başta sakatlık geçirdi. jong'tan da faydalanmaya başladı.

    eleştirilmeyecek hoca yoktur tabi ki eksiklikler ortaya konabilir. yukarıda bir çırpıda söylenebilecek gerçekler varken hocaya berbat, birşeyden anlamıyor vb. sözler sarfetmek mantıkla bağdaşmamaktadır. biraz rasyonel olmakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın