• 2616
    ya ben bu ergin ataman'ın eleştirilmemesi konusuna baya baya hastayım. kardeşim siz neyin tribmdesiniz. bugün 20 şampiyonluğu olan futbol takımının yarısının kupasını kazanan fatih terim hunharca eleştiriliyor. geçen günlerde de yazdım, mourinho, guardiola bile eleştiriliyor. ulan bugün tarihin messi ile birlikte en iyi futbolcusu ronaldo bile formundan dolayı eleştirilebiliyor. ergin ataman kim yahu? allah mı?

    bok gibi bir kadro kurmuştur. bunu inkar eden adam da gidip curling izlesin. o da isterdi vesely işe oynamak denmiş de russ smith dediğin adam takımın en pahalısı. bok gibi bir adam çıktı. kumar oynadı, tutmadı. en basitinden diyorum.

    euroleague'de bir takım 4 maçta ortalama 100 sayı yiyorsa ve 3 maçı içerde kaybediyorsa kusura bakmayın ama ortada bir başarısızlık vardır. ulan aynı kadroyu galatasaray 6 kişi ile yendi. 4 yıldır sürekli yeniyor ama bugün 100 yiyor.

    açıkcası, koç'un maç sonrası fenerbahçe zaten bizden iyi takım, rakibimiz onlar değil tarzı açıklamasını hoş bulmadım. sen bu takımı 4 yıldır içerde 10 defa yendin daha düşük bütçelerle. ama takımdır. ne yaptığı belli bir takımdın. şimdi ise başarısızlığa kulp buluyorsun hoca, ayıp olmuyor mu biraz?

    millet haklı olarak taşak geçiyor amk 4 maçta 4 yenilgi, ortalama 100 sayı. ben utandım şahsen. siz uyanmadıysanız hocaya methiyeler düzmeye devam edebilirsiniz. lakin dediğim gibi bu sene iki katı bütçe alıp bok gibi kadro kurmuşutur. şu an itibariyle de rezalet bir formu vardır. bunları söylemek ayıp mı yahu? ne diyelim, hoca çok başarılısın mı diyelim?

    aslolan galatasaray'dır. hoca büyük mutluluklar yaşattı evet. fakat şu an itibariyle millete taşak malzemesi etmektedir bizi. bu da bi gerçek. bugün hangi takım 4 maçta 100 sayı ye euroleague'de? normal mi bu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın