• 2612
    gerçekten basketbol takan, seven ya da bilen bir insan değilim. bu gece fener'e yenilmeyi beşiktaş'ın puan kaybı kadar umursamadım ama mevzu galatasaray ise iki çift laf edebileceğime inanıyorum.

    ataman'dan riekerink'e, sedat incesu'dan, maljkovic'e, aysal'dan özbek'e hiçbir galatasaray antrenörünün, kulüp başkanının tüm seneyi mahvetme gibi bir lüksü yoktur. hiçbir oyuncu galatasaray'dan manevi tatminin üzerine maddi kazanç da sağladığı sürece uzun süreli formsuzluk yaşayamaz. küme düşürecek bile olsa koçun kalması gerektiği, futbolcunun her maç skoru direkt etkileyen hatalar yapsa da eleştirilemeyeceği gibi söylemler gerçekçilikten uzak olduğu kadar bu branşları izlemekten maddi kazanç sağlamayı bırak maddi ve zamansal kayıp yaşayan galatasaray taraftarına ayıptır ve gerçek vefasızlık budur.

    ataman bence de iyi bir galatasaray taraftarıdır. ancak bu takımda kalacaksa iyi galatasaray taraftarı olduğu için değil başarı vadettiği için kalmalıdır. eğer bu sporcular profesyonelse bu işin gereği budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın