• 2610
    https://www.youtube.com/watch?v=hzYlHr0Nhqo
    bu yumruk şov olaylı seriden, 7. maçına çıkmadığımız seriden. adaletsizliğe isyan, hırs, gurur...
    o yumruk çok şey ifade ediyor; "biz de buradayız, elinizden geleni ardına koymayın amına koyayım!"
    o serinin 6. maçında şampiyon olmuştuk hakkımız yenmese. fenerbahçe ülker'in o övündüğü evinde yenilmezlik serisi 2,5 sene önce bitmişti aslında.

    https://www.youtube.com/watch?v=UxPvWoSNFF4
    kıskananlar çatlasın! partizan'ı yenip top8'e kaldığımız maç sonrası. taraftarla bütünleşme diye bir şey diyemeyiz, kendisi de taraftar. yalnız keşke elini uzatan küçük kızı görmemezlikten gelmeseymiş, kızcağız fena bozulmuş ama belli etmiyor. :(

    http://im.htspor.com/.../1021562_620x410.jpg
    bu resim abdi ipekçi'deki olympiakos maçı'ndan.* siz hatırlamazsınız, kısa bir hatırlatma yapayım maça dair; oyuncular paralarını alamadığı için birer birer kaçtılar, kalanlardan da erceg gibi önemli parçalardan biri sakattı bu maçta. 7 kişilik rotasyonla oynadık. maç seyircisizdi. öyle efkarlı bir maçtı ki... kazandık, top16'ya kaldık.

    http://im.htspor.com/.../1031530_620x410.jpg
    bu resim kızılyıldız deplasmanından. maça çıkmadan önce ölümle tehdit edildi. kendisinin maça çıkış anı yukarıda, maçı da kazandık.

    https://www.youtube.com/watch?v=3rOZ0qGhuOw
    eurocup final 2. maçı öncesi salona girişi. maç sonunda galatasaray bir avrupa kupası daha kazandı.

    geldiği sezon galatasaray 23. sezon aradan sonra şampiyon oldu.
    sonraki sezon euroleague'de top8 yaptı.
    2014-2015 sezonu demin bahsettiğim gibi oyuncuların kaçtığı bir sezondu, dar rotasyona rağmen top16 yaptı.
    geçen sezon euroleague almazlarsa eurocup'ı alır gideriz euroleague'e dedi. bunu dediğinde aylardan kasımdı, mayıs ayında kupa müzemizdeydi.

    kazandığı başarıları vs. hepsini geçtim...
    kendisi benim kadar galatasaraylı'dır. bu da yeter.
    kendisinin ücretinde indirime gidildi, o tasarruf edilen para saçma sapan yerlere saçıldı. hiçbir şey demedi.
    oyunculara ödeme yapılmadı, basketbol şubesiyle ilgilenilmedi. başkanmışçasına şubeye sahip çıktı, açıklamaları bile o yaptı. bir de üstüne kuyusu kazıldı.
    her fenerbahçe deplasmanında küfre, envai çeşit rezil harekete maruz kaldı. hem de rakip kulüp asbaşkanı ve başkanı tarafından. dik durdu.
    ya milli takım ya galatasaray dediler, fatih terim'i kopardıkları gibi gereksiz bahanelerle koparmaya çalıştılar; galatasaray dedi.

    şimdi "4 maç üst üste kaybetmiş, kötü kadro kurmuş, formsuzmuş, vs..." denip istifası isteniyor.
    sneijder'i ne kadar sevdiğimi bilen bilir; sneijder ve muslera dahil şu an galatasaray spor kulübü bünyesindeki en değerli galatasaraylı kendisidir. küme de düşürse fikrim değişmez, varsın bu sezon da kötü geçsin. ama ergin hoca'yı bilen de biliyor ki öyle ya da böyle bir şekilde rotasyonu oturtup takım yükselişe geçecektir.

    takımının koçunun senin gibi taraftar olması mükemmel bir şey. hele hele türkiye gibi saha içinde ve saha dışında oyunların döndüğü, adaletsizliğin kol gezdiği spor ortamının pis olduğu bir ülkede. bu adam parkede isyan etmese takımı ne kadar çok doğrarlar. çıkıp bana küfrettiler demese kim dile getirir? hislerine kim tercüman olur? maçı kazandıktan sonra yumruk şovu yapıp "ben buradayım, biz buradayız. elinizden geleni yapın amına koyayım!" diye kim der.
    final serisinin 7. maçına çıkmadık ulan. öyle bir ortam var. bu ortamı bilen, bu ortamda takımı ateşleyen, imkansızlıklara rağmen takımı bir arada tutan galatasaraylı bir koç.
    obradovic iyi bir koç olabilir, avrupa'nın en iyi koçu da olabilir. ama galatasaray'da ergin hoca'dan başarılı olamazdı.
    canın sağolsun aslan yürekli hocam, geçer bu günler de. tekrardan galatasaray'ın çıktığı parkede rakibin favori olamayacağı maçlar gelecek.

    http://682350.static.karar.com/.../resimid_2898353.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın