resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2432
    lincoln gibi futbolcu bir daha zor gelir galatasaray'a, onun tarzı bambaşkaydı. ha neden illa bir kıyas yapma zorunluluğu hissediliyor onu anlamış değilim. neticede şino da lincoln de bu formayı terletmiş, gönlümüzü fethetmiş oyuncular.

    - ben sneijder'in deplasman seçtiğini veyahut kasten soğuk deplasmanlara gitmediğini görmedim hiç. lincoln bunu yapardı ne yazık ki.

    - sneijder daha çok yöneten oyuncu yani lider, lincoln ise takımın en büyük yıldızı, en yetenekli ama sorumsuz çocuğu. aidiyet duygusu bakımından da sneijder fark atar.

    - gel gelelim yeteneği kıstas alırsak sneijder ile lincoln arasındaki fark cristiano ronaldo ile yasin öztekin arasındaki fark kadardır. lincoln'ün top ile gözü kapalı yapabileceği şeyleri bazen sneijder gözü açık yapamıyor mesela. kilit açma konusunda da fersah fersah önde olan lincoln. yani demem o ki lincoln'e birazcık sorumluluk biraz da iş disiplini yüklenme imkanı olsa kuşkusuz çoğu kişi lincoln daha iyiydi der ama yüklenemiyor işte ve bu yüzdendir ki bu versusta çoğu kişi sneijder diyecektir ben de dahil.

    yine de bir seyirci olarak lincoln'deki tadı kimsede bulamazsın, bu sadece şino için geçerli değil çoğu on numara yetenek olarak lincoln'ün tırnağı etmez. alex de etmez mesela.

    kıyası sadece gerçekçi olması ve taraf olan kişilerin saptırdığı şeyleri bertaraf etme adına yaptım, dediğim gibi iyi niyetle elbet kıyas olur; ah lincoln de ne oyuncuydu sneijder onları yapamıyor falan diye hayıflanabilir ancak art niyetli söylemlere de kulak asmamak gerekir.

    yoksa o da 10'dur bu da 10'dur. ikisinin de başımızın üstünde yeri vardır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın