resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1817
    kendisinin arkasındayım ben de ancak boku çıkartılmadığı sürece eleştirileri de doğal karşılıyorum.

    kendisi benim gözümde çok iyi bir antrenör. ancak henüz çok iyi bir teknik direktör değil. maç esnasında oyuna müdahale etme yada teşhis koyma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. oyuncu değişikliklerinde bazen ya zamanlama yada tercih olarak saçmalayabiliyor.

    ama en önemlisi takımın kondisyonu hala çok iyi seviyede değil. geçen sene 45 dakikalık takımdık. bu sene 70 dakikalık takımız. oyuncularımızın skoru bulur bulmaz uyumaya başlaması en dandik rakiplerimizi bile yarı sahamızda kabul etmesi de bu yüzden.

    riekerink alt yapı hocasıydı. 14-15 yaşında çocukları yönetmekle yetişkin adamları yönetmek, 14-15 yaşında çocuklara kondisyon yüklemekle yetişkin adamlara kondisyon yüklemek aynı şey değil.

    maçlara çok iyi hazırlanıyor*, rakipleri genelde iyi analiz ediyor ancak oyun içinde rakip teknik direktörün hamlelerine tepkisiz kalabiliyor. bunun için de biraz daha tecrübelenmeye zamana ihtiyacı var.

    yardımcıları kendisini uyarıyor da bildiğini okuyorsa yardımcılarına bişey diyemem ama eğer yardımcılarını dinliyorsa ve elden gelen buysa yardımcıları ciddi anlamda yetersiz bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın