resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1814
    kendisinin eleştirilmesinde bir beis yok. çok çok normal ve de çok çok güzel birşey. eleştirebilmek, hataları görmek. kimsenin de eleştirene kızmaya, küçük görmeye, hakaret etmeye hakkı yok.

    ammaaaaa.... biz bu filmi daha önce gördük kardeşim. sporda da gördük, sanatta da ve maalesef siyasette de. bizde işler "eleştiri en doğal haktır, hoşgörülür" şeklinde olmuyor. kendisini eleştirenleri şimdi hoşgörürsek, ses çıkarmazsak, 3 ay sonra ne oluyor biliyor musunuz? hadi bi zorlayın hafızanızı. hatırladınız mı? tamam ben söyleyeyim.

    şimdiden eleştiren bir tuhaf grubu (gerçek anlamda eleştiren, iyi niyetli kişileri tenzih ediyorum) ezmezsen, 3 ay sonra sen "riekerink şöyle güzel bir hamle yaptı" yazdığın zaman "romantik yavşak, riekerink yalakası, futboldan anlamayan cahil sürüsü" diye yazmaya başlıyorlar abicim. oldu bu. o yüzden eleştiriye tahammül gösteremiyorum ben.

    aynı şeyi yaşadık, örnek mi vereyim? türban. zamanında üniversitelere türbanlı arkadaşlarımız alınmıyor diye eylem yaptık biz. şimdi gelinen nokta "kız çocuğunun okulda ne işi var, erkeklerin siki kalkıyor kendilerini derse veremiyorlar"

    anladınız mı olayı? harbiden eleştiren gelsin krallar gibi eleştirsin. ağzımı açıp laf edemem, ama pek çoğunda görüyorsun sinsiliği, "höt" demezsen tepene çıkmaya hazırlar.

    sorunumuz da bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın