• 2559
    oyun tarzı hiçbir zaman savunmacı bir takım yaratmak olmamıştır. sinan güler kariyerine çok iyi bir savunmacı olarak başladı. uzun kollarıyla her yere elini sokan, hücum performansı da vasat bir oyuncuydu. ergin hocayla çalışmaya başladığından beri yüksek skorlu oyunlarının yanında, savunma becerilerini bir kenara bıraktı.

    koç hücumda serbest stil sever. delici oyuncuları tercih eder. sistemli hücumları pek tercih etmez. jon diebler kendisine pozisyon hazırlanan, dengeli hücumlar için etkili bir şutör. kaybolup gidişi bu yüzden koçun sisteminde.

    ergin hoca her döneminde bireysel yıldızlar çıkarır kendi oyun anlayışı nedeniyle. bu seneki russ smith beklentisi bu sebeple.

    savunma halledilir mi? bilemem. maç içinde kafasındakileri yüzüne ve takıma fazla yansıtıyor sanki. formsuz başladı sezona. maç içinde verdiği mesajları, antrenmanlarda vermeli belki de.

    80 sayının altında yemeye başlarsak, hücum ritmimizle kazanmaya başlayabiliriz diye düşünüyorum. yolları da senin elinde. kolaylıklar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın