resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 385
    kendisi fiziksel olarak hala %100 hazır değil. belki de 2-3 ay daha hazır olmayacak. yazın kamp yapmayıp üzerine bir de sakatlanmak böyle birşey çünkü. ayrıca kendisinde biraz da galatasaray'a transfer olanın yarattığı bir bocalama var. henüz o heyecanı atamamış üzerinden. düşünsene trabzonda berbat bir sezon geçiriyorsun ama galatasaray'a transfer oluyorsun. 25 ekim 2016 galatasaray dersimspor maçında sırf hızını kullanarak çizgiye inebileceği bir kaç pozisyonda durup pas verecek birilerini aradı. ben bunu ona bağlıyorum.

    cavanda top ayağına çok yakışan bir oyuncu değil zaten, savunmada da zaman zaman konsantrasyondan kaynaklı hatalar yapabilen bir oyuncu ancak cavanda belçika milli takımında, hem de altın jenerasyonlarıyla 2 maça çıktı. yani kendisinde şu ana kadar izlediklerimizden çok çok daha fazlasının olduğu su götürmez bir gerçek.

    1.8 milyon euroya aldık maaşı da sadece 800.000 euro. yani bedavaya falan göndereceğimizi düşünmüyorum. rotasyon oyuncusu olarak oynattığımız sürece bir piyasası mutlaka olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın