resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1809
    dünkü maç* öncesi planının (bkz: #2048561) olduğunu düşünüyorum. ancak maç boyu orta sahayı bile geçmeyen trabzon' un ilk geldiği atağının gol olması ve nicelik olarak iyi, nitelik olarak kötü bir maç taraftarı planı alt üst etti. tam tersine; nitelikli hücumların niceliksel olarak yetersiz kalması da tuz biber oldu.

    hazır olmayan usta ayaklarla (bkz: wesley sneijder), (bkz: lukas podolski), ilk yarıda iş bitirme planı suya düşünce; podolski-sneijder ikilisinden daha az hazır olanı kenara almayı tercih etti. ancak josue ile başlamak, onu gerideyken sneijder'in yerine sokmaktan daha mı etkili olurdu acaba? bir de hücuma hareket gelsin diyerek sinan' ı, ilk yarının kötülerinden cavanda ile değiştirdi. ancak burada 3 lü savunma devreye girince carole' ün soldan bindirmelerinden vazgeçmiş oldu. sinan' ın sağdan girişleriyle carole' ün bindirmelerini takas etmek de fayda sağlamadı.

    bunların hepsi anlaşılır tercihler. dediğim gibi tutar tutmaz ayrı konu. bu sefer tutmadı. ben bir tek de jong-selçuk değişikliğini çözemedim. en azından taktiksel olarak. belki yorgunluk, belki başka bir şey ama taktiksel bir tercih olarak gözükmedi.

    son olarak görünen o ki; yasin' i daha savunmacı, sinan' ı daha hücumcu olarak kafasına kodlamış hocamız. beklentileri ve tercihlerini bu doğrultuda kullanıyor.

    elbette ki canın sağ olsun. canımız sağ olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın