resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1807
    bugün nasıl jose mourinho bile yerin dibine sokuluyorsa kendisi rahat rahat eleştirilebilir. 23 ekim 2016 chelsea manchester united maçında 60. dakika ve chelsea 3-0 yaptı skoru. şöyle 4-5 filan olursa izleyin siz gümbürtüyü. o "special one"ı gömerler o o kulübeye.

    sezon başından beri takımla birlikte. transferler geç geldi, sakatlar var vb. dedik ama geldik dayandık 8. haftaya. sahada ne yaptığını bilmeyen, özel yetenekleri olan oyuncularının ayağına bakan, biraz önde baskı yedi mi kendi sahasına gömülen, çok zor pozisyon yaratabilen ancak diğer taraftan çok kolay gol yiyen bir takım var.

    skorlardan bahsetmiyorum. şu maçı kazandık, şu maçı kaybettik hiç mühim değil. ancak 8 haftada 5'i iç sahada olmak üzere 7 puan kaybettik. haydi beşiktaş maçını kayıp saymayalım. zira o maça 3 puan banko yazılmaz.

    7 maçtan neredeyse hiç birinde kazanmayı sonuna kadar hak etmedik. hep bir şekilde şansımız döndü. olmayacak goller attık vb.

    geçen seneden tek farkımız bazı kritik bölgelerde daha yetenekli oyunculara sahip olmamız. onun dışında jor'un takıma hiç bir katkısını göremedik şu ana kadar. bir ara güzel duran top organizasyonları yapıyorduk, o da bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın